Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin’in SOPR Göstergesi BTC için Olası Bir Dip için İpuçları Veriyor

Kısaca:

Bitcoin’in SOPR göstergesi tam bir sıfırlama gördü ve 5 ay sonra ilk kez negatife döndü Gösterge, Bitcoin için olası yerel dip En son bu kadar düştüğünde, Bitcoin 33.400 $ ‘dan 57.400 $’ a çıktı Kripto korkusu ve açgözlülük endeksi, en son Ocak sonunda Bitcoin’in görüldüğü seviyelere düştü 30.000 $ ‘a düştü ve ardından 58.000 $’ ın üzerinde yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesini açıkladı Bitcoin’in haftalık / aylık kapanışı BTC için son düşüş engelidir

Bitcoin’in SOPR göstergesinde bir tam istirahat ve beş ay sonra ilk kez negatife döndü. Bu, Glassnode ekibinin paylaştığı verilere göre, SOPR göstergesinin negatife gitmesi, yatırımcıların ortalama olarak zararla BTC’yi hareket ettirdikleri anlamına geliyor. Aşağıda Glassnode’daki ekibin tam açıklaması ve SOPR’deki düşüşü gösteren bir grafik yer almaktadır.

Günlük #Bitcoin Harcanan Çıktı Kar Oranı (SOPR) tam bir sıfırlama gördü ve ilkinde negatife döndü. beş ay içinde geçen süre – yatırımcılar ortalama olarak BTC’yi hafif bir zararla hareket ettiriyorlardı ve bu da kârın azaldığını gösteriyor.

Bitcoin'in SOPR Göstergesi BTC 14 için Olası Altta İpuçları

Bitcoin’in SOPR Bitcoin için Olası Bir Dip İpuçları

SOPR veya Harcanan Çıktı Kar Oranı, ‘üzerinde taşınan madeni paraların kar oranını temsil eder -zincir, satın alma fiyatı ile satış fiyatı arasındaki varyasyonla ölçülür ‘. 1’den büyük bir SOPR değeri, yatırımcıların kârla satış yaptığı anlamına gelir. SOPR şu anda Bitcoin’de olduğu gibi 1’in altına düştüğünde, yatırımcılar zararla satış yapıyor.

İlgini Çekebilir  Ethereum, Bir Yılda 1 T $ Yerleştirecek İlk Blockchain Olma Yolunda

Bloqport’taki ekip, SOPR’deki son düşüşü Bitcoin’in en azından kısa vadede dibe vurduğuna dair bir ipucu olarak gördü. Bloqport’a göre, böyle bir sıfırlama en son Bitcoin 33.400 dolardan 57.400 dolara çıktığında gerçekleşti. Ayrıca, fonlama oranları da düştü ve böylece Bitcoin için başka bir ayaklanma için ideal ortamı sağladı.

Kripto Korkusu ve Açgözlülük Endeksi En Son Ocak Sonunda Görülen Seviyelere Düştü

Buna ek olarak SOPR dinleniyor, Crypto korku ve Açgözlülük endeksi Şubat ayının daha iyi bir kısmı için 90’ın üzerine çıktıktan sonra 55’e düştü. 55 endeks değerine en son Ocak sonunda Bitcoin’in 30 bin dolara düştüğü görüldü. 30.000 $ ‘lık yerel dip, Bitcoin’in 21 Şubat’ta 58.389 $’ lık yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi olan Binance oranı yayınlama hızını belirledi.

Bu nedenle, Bitcoin için yerel bir dip şansı yüksek. Bununla birlikte, Bitcoin’in Şubat ayı için sadece birkaç saat uzaklıkta haftalık ve aylık kapanış şeklinde son bir düşüş engeli var. Bu olay, nihayetinde Bitcoin’in 44 bin dolarlık desteğini kırabilecek ve 42 bin dolarlık destek bölgesine gönderebilecek ek satış baskısı sağlayabilir.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com