Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Polkadot (DOT) Piyasadaki En İyi Katman-1 Protokollerinden Biri – Weiss

Kısaca:

Weiss Ratings, Polkadot’u kripto ayetindeki en iyi katman-1 protokollerinden biri olarak görüyor Polkadot da 6. sırada DOT ile piyasa değeri açısından şu anda 31,50 ABD doları değerinde Ancak, Weiss’teki ekip Polkadot’ta daha fazla DApp görmek istiyor

Weiss Ratings ekibi, Polkadot’u ” kripto alanındaki en iyi katman 1 protokolleri. Ekip, Polkadot’un piyasa değerine göre ilk ona olan meteoritik yükselişini vurgulamaya devam etti. Ancak Weiss, Polkadot’ta Ethereum’unkilere rakip olabilecek veya bunları aşabilecek daha fazla çalışan DApp görmeyi umuyordu. Weiss’teki ekip, Polkadot hakkındaki görüşlerini aşağıdaki açıklamayla paylaştı.

#Polkadot, piyasadaki en iyi katman-1 protokollerinden biridir. Aynı zamanda piyasa değerine göre ilk 10’dan biridir. Ancak, 2021’de çıta yükseltildi – etkilenecek ve merak uyandıracak #Ethereum muadili kadar iyi veya hatta daha iyi performans gösteren #dapp’ların çalıştığını görmemiz gerekiyor.

Ve bu, katmanın geri kalanı için geçerli #ETH ile rekabet eden -1 protokol. Saf teknoloji potansiyeli artık onu kesmiyor.

Polkadot Yeni Tüm Zamanların En Yüksek Değeri 32,70 Dolar

Fiyat hareketiyle ilgili olarak, Polkadot tüm zamanların yeni bir ilanını yayınladıktan sonra şu anda 31,50 Dolar’dan işlem görüyor 32.70 $ ‘ın en yüksek seviyesi – Binance Rate – bugün erken saatlerde. Polkadot’un etkileyici piyasa performansı, DOT’un XRP ve Litecoin’i geride bırakarak Coinmarketcap’te 6. sırayı korumasına izin verdi. Aşağıda Coinmarketcap’teki en iyi 10 dijital varlığın ekran görüntüsü var.

İlgini Çekebilir  Ethereum’un Piyasa Değeri Spotify, GM, Baidu, Ferrari ve BMW'den Daha Büyük

Polkadot (DOT) Piyasadaki En İyi Katman-1 Protokollerinden Biridir - Weiss 16 Kaynak: Coinmarketcap.com

Polkadot Kodu Çözülmüş Konferans: 20 Mayıs 2021

Ayrıca, Polkadot topluluğunun 20 Mayıs’ta ‘Polkadot’ adlı bir konferans düzenlediğini de belirtmek gerekir. Kodu çözüldü ‘. Sanal konferans, Polkadot tarihinin ikincisidir ve fikirlerini daha geniş kripto izleyicilerine sunmak isteyen tüm geliştiricilere ve topluluk üyelerine açıktır. Polkadot ile ilgili herhangi bir konuda hem teknik hem de teknik olmayan konuları sunmak için teklif sunmaya teşvik edilen topluluk üyeleriyle şu anda kayıtlar devam ediyor.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com