Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin Dominance % 63’ü Aşarsa Alt Sezonda Çarpışmaya Neden Olabilir

 

Bitcoin’in hakimiyeti 2021’in başından bu yana istikrarlı bir şekilde düştü BTC’nin hakimiyeti% 73’ten% 59’a düştü gelişmek için Bitcoin’in hakimiyeti şimdi BTC’nin kripto piyasalarının tam kontrolünü geri alabileceğini görebilecek önemli% 63’ü yeniden kazanmak için mücadele ediyor Bitcoin, güvenle 50 bin doları kırmanın zirvesindedir ve 60.000 $ ‘a daha da zorluyor

Bitcoin olarak da bilinen Crypto Kralı, 50.000 $’ lık fiyat tavanını büyük bir zevkle kırdı ve 60.000 $ ‘a giden yolda bir kez daha tüm zamanların en yüksek seviyelerini basmaya hazır görünüyor. Yazma sırasında Bitcoin, hafta sonundan önce 53.000 $, hatta 54.000 $ ‘a kadar yükselme olasılığı ile tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 51.797 $’ lık yeni bir Binance oranı belirledi.

Bitcoin’in Hakimiyeti % 63’e Düşüyor ve Alt Sezonda Bir Çukur Olabilir

Bitcoin’in hakimiyetinin yıl başından bu yana düştüğünü not etmek gerekir. Düşüş, Bitcoin ve Ethereum’a odaklanan kurumsal yatırımcılardan gelen yeni sermaye akışına bağlanabilir. Bu iki dijital varlığa odaklanan yeni sermaye, hodlers ve tecrübeli tüccarların BTC ve ETH kârlarını alternatif coinlere yönlendirmesine olanak tanıdı ve böylece gelişmeleri için ideal bir ortam sağladı.

Bununla birlikte, Bitcoin’in hakimiyeti bir kez daha deniyor. BTC’nin kripto piyasalarındaki kontrolünü daha da artırabilecek önemli% 63’lük alanı geri kazanmak. Sonuç olarak, odaklanma ve sermaye tekrar Bitcoin’e yönlendirildiği için alternatif coinlerin büyümesi durdurulabilir. Aşağıdaki Bitcoin baskınlık tablosu, duruma ilişkin görsel bir ipucu sağlar.

İlgini Çekebilir  OKEx Borsa Güncellemesi: Bitcoin ve Kripto Para Çekme İşlemleri 27 Kasım'da Başlayacak

Bitcoin'in% 63'ü Aşan Hakimiyeti Alt-Sezon 17'ye Bir Çarpma Getirebilir

Grafikten, Bitcoin’in% 63’ü geri kazanmasının nihayetinde% 66,% 67,68 ve muhtemelen% 69’luk bir alanı yeniden test edeceği görülebilir. Biraz teknik analiz uygulamak, olası bir baş ve omuz kalıbı oluşumunun tanımlanmasına olanak tanır ve bu durum Eylül 2020’de ortaya çıkar. Bu kalıbın tamamlanması, Bitcoin’in hakimiyetinin en az% 67,68 $ seviyesini yeniden ziyaret ettiği anlamına gelir.

Gelen Teşvik Kontrolleri Bitcoin’in Alt Sezonu Ertelemesini Durdurabilir

Bununla birlikte, ABD, uygun Amerikalıların minimum 1.400 dolarlık COVID yardım fonu aldığını görebilecek 1,9 Trilyon dolarlık bir teşvik paketini onaylama sürecinde. Teşvik kontrollerinden yararlananların önemli bir yüzdesinin, 1.200 $ ‘lık ilk teşvik kontrolünde olduğu gibi dijital varlıkları satın almayı tercih etme olasılığı yüksektir.

Şimdi soru, tercih edip etmeyecekleri konusunda kalır. Bitcoin’i teşvik çekleriyle satın alın veya geniş alt-coin seçenekleri ile şansınızı deneyin. Her iki seçeneğin de seçimi, BTC ve genel kripto piyasaları için hala çok iyimser.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com