Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Chainlink (LINK), Son 7 Haftada% 226 Getiri Sağladı

Özetle:

Chainlink, son 7 haftada yaklaşık% 226 getiri sağlamıştır Chainlink ayrıca 35,85 $ – Binance oranı Chainlink’in serveti, Bitcoin 50.000 $ ‘a yönelirken devam edebilir

LINK’i yılın başında 11 $’ dan satın alan Chainlink yatırımcıları, şu anda yaklaşık% 226 kar ediyorlar. Bu, Santiment feed’deki ekip tarafından yapılan bir analize göre, kripto borsalarındaki LINK token miktarının aynı zaman diliminde sürekli bir düşüş gördüğüne dikkat çekti. Aşağıda, Santiment feed’deki ekibin Chainlink ile ilgili bulgularını gösteren açıklama ve çizelge yer almaktadır.

#Chainlink, bu sefer #AllTimeHigh eklipsing $ 34,70, şaşırtıcı bir +% 226,1 getiri ile yine yeni zirvelere ulaştı. son ~ 7 hafta içinde. Borsalarda LINK $ tokenlerinin düşük seviyelerde devam ettiğini görüyoruz ve bu, tokenlar geri dönene kadar devam edebilir.

Chainlink (LINK) Son 7 Haftada% 226 İade Sağladı 15

Chainlink Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini Belirleyerek Gözünü 40 Dolara Çıkardı

Bu yazının yazıldığı sırada Chainlink, Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 35.85 $ – Binance oranı belirledikten sonra 34.12 $ Günlük LINK / USDT grafiğine kısa bir bakış, dünkü analizden bu yana çok fazla değişiklik olmadığını ortaya koyuyor.

Chainlink (LINK) Son 7 Haftada% 226 İade Sağladı 16

Chainlink’in değeri 50 günlük, 100 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamaların çok üzerinde ve aşırı alım senaryosuna işaret ediyor. Günlük MACD, MFI ve RSI aşırı alım durumunu doğruluyor. Chainlink, yakın gelecekte bir düzeltme olması durumunda aşağıdaki destek bölgelerine sahiptir.

İlgini Çekebilir  ChainLink (LINK), Bir Boğa Bitcoin'in Ortasında 12 $ Aldı

32.10 $ 28.70 $ 27 $ 25.67 $ 23.89

Bu destek bölgelerinin, Chainlink’in önceki tüm zamanların en yüksek değerleri olduğu ve bir ilgi alanı sağlamalıdır. bir düşüş var.

Chainlink gibi tüm altcoinlerde olduğu gibi, LINK’in kripto piyasalarındaki kaderi, Bitcoin’inkiyle çok bağlantılı. Yazma sırasında Bitcoin, takip eden saatlerde 50.000 $ ‘ı ele geçirme girişimi olabilecek 49.400 $’ lık fiyat seviyesinde konsolide ediyor.

Bu nedenle, Chainlink yalnızca BTC tarafından oluşturulan yükseliş ortamı. Bu nedenle, Chainlink yatırımcılarına ve tüccarlarına, çeşitli türev platformlarında LINK ticareti yaparken yeterli durdurma kayıpları ve düşük kaldıraç kullanmaları hatırlatılır.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Chainlink (LINK) Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Chainlink (LINK) Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Chainlink (LINK) Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Chainlink (LINK) için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Chainlink (LINK) için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Chainlink (LINK) uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com