Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Ethereum (ETH) Büyülü 2.000 Dolarlık Markayı Vurabilir – Rapor

Kısaca:

CME ETH Vadeli İşlemleri dün canlı yayınlandıktan sonra Ethereum yükseliş bölgesine döndü Ethereum’un yükselişi kısmen Tesla’nın Bitcoin satın almasından kaynaklanıyor ve olayı çevreleyen genel kripto piyasası heyecanı Teknik analiz aynı zamanda Ethereum’un 2 bin dolara yükseldiğini gösteriyor

Ethereum (ETH) CME vadeli işlem sözleşmeleri 8 Şubat’ta hayata geçti. Unfolded ekibine göre, Ethereum türev ürünleri alım satımının ilk gününde yaklaşık 34 milyon dolar değerinde toplam 388 sözleşme işlem gördü. Unfolded’daki ekip bu kilometre taşını aşağıdaki tweet aracılığıyla paylaştı.

CME $ ETH ürünü, ilk işlem gününde 388 (~ 34 milyon $) sözleşmenin işlem gördüğünü gördü. pic.twitter.com/kYfRw6nOIP

— açıldı. (@cryptounfolded) 9 Şubat 2021

Ancak, Ethereum’un 1.480 $ ‘lık desteği iyi durumda kaldı ve ETH’yi çevreleyen yükseliş, Tesla Bitcoin’den 1.5 Milyar Dolar satın aldığını açıkladığında yeniden canlandı. Etkinlik, Ethereum’un tüm zamanların en yüksek değeri olan 1.823 $ ‘lık yeni bir Binance oranı ilan etmesiyle kripto ayetini fırlattı.

Ethereum 2 Bin Dolarlık Markayı Vurabilir

Upblock’taki ekibin Ethereum üzerinde bazı makro analizler yaptığı ve dijital varlığın 2 bin dolara hazır olabileceği sonucuna varan mevcut yükseliş. Ekip, Ethereum hakkındaki bu sonucu, aşağıdakileri açıklayan yakın tarihli bir kripto piyasası raporunda paylaştı.

ETH sürekli olarak daha yüksek seviyeler elde ediyor ve gerçek parabolik fiyat keşfine girmek için yeni ATH seviyelerini zorluyor. Önceki haftalarda, belirli bir temel seviyede mücadele etmek ve pekiştirmek için çok zaman harcadı, ancak bir kırılmayı garantiledi.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Sattı Ama Tesla'nın geliri ikinci çeyrekte yüzde 42 arttı Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

MKAST Algoritması gibi teknik göstergelere bakıldığında, vadesi dolan bir yükseliş durumu hızlıca belirlenebilir. son zamanlarda aşırı yükselişe geçti. MKAST Endeksi 13/15 puan gösteriyor ve bu da başka bir dürtüsel hareket için yeterli alan bırakıyor ve bu da “sihirli” 2000 $ ‘ı vurabilir.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com