Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Borsa Cüzdanlarında 2,5 Yıldaki En Düşük Seviyede Depolanan Bitcoin

Hızlı alım:

Borsa cüzdanlarında depolanan Bitcoin 2020’nin başından beri düşmeye devam ediyor Borsa cüzdanlarındaki BTC miktarı en düşük seviyededir neredeyse 2,5 yıl içinde Kurumsal satın alma ve çevrimdışı depolama, azalan arzın bir nedenidir Microstrategy, 10 milyon dolar değerinde bir Bitcoin daha satın aldı Şirketler büyümeye devam edecek Borsalardan Bitcoin’i artırın

Kripto değişim cüzdanlarında depolanan Bitcoin miktarının, Fed’in fiat basmaya başladığından beri azaldığı biliniyor. Fed ve diğer küresel merkez bankalarının bu tür eylemleri, bireylere ve kurumsal yatırımcılara BTC kullanarak enflasyondan korunma konusunda ilham verdi.

Glassnode ekibinin yakın zamanda yaptığı bir analize göre, kripto değişim cüzdanlarında depolanan Bitcoin miktarı 2,5 yılın en düşük seviyesinde. Glassnode’daki ekip, bu bilgiyi aşağıdaki açıklama ve grafik aracılığıyla paylaştı ve 2020 ortalarında kripto borsalarında Bitcoin arzının büyük ölçüde azalmaya başladığı zamanı belirledi.

Borsa cüzdanlarında depolanan bitcoin arzı en düşük seviyededir. seviye neredeyse 2,5 yıldır.

Bitcoin Borsa Cüzdanlarında 2,5 Yılda En Düşük Seviyesinde Depolandı 16

Mikro Strateji Bitcoin’de 10 Milyon Dolar Daha Satın Aldı

Daha önce de belirtildiği gibi, kripto cüzdanlarındaki Bitcoin miktarı, bireysel ve kurumsal yatırımcıların enflasyondan korunmak için BTC satın alması nedeniyle azalmaktadır. Dahası, Bitcoin’lerini çevrimdışı saklıyorlar.

Böyle bir örnek, Bitcoin’i hazinesine sürekli olarak ekleyen MicroStrategy’dir. Bugün erken saatlerde, MicroStrategy’deki ekip 10 milyon dolara 295 BTC daha satın aldıklarını ve toplam varlıklarını 71.079 Bitcoin’e çıkardıklarını duyurdu. Şirketin CEO’su Michael Saylor, son satın alma işlemini şu şekilde detaylandırdı.

İlgini Çekebilir  Bitcoin'in Fiyatı 2024'nin 4. Çeyreğinde% 168,78 Arttı

MicroStrategy, # bitcoin başına ortalama 33.808 $ fiyatla 10,0 milyon $ nakit karşılığında yaklaşık 295 bitcoin satın aldı. Şimdi #hodl ~ 71.079 bitcoin, bitcoin başına ortalama ~ 16.109 $ fiyatla 1.145 milyar dolara satın alındı.

Daha Fazla Şirket Hazinelerine Bitcoin Ekliyor

BitcoinTreasuries.org’a hızlı bir bakış toplam 1.233.246 BTC’nin şu anda özel ve halka açık şirketlere ait olduğu. Grayscale’in varlıkları 648.860 BTC ile şirketin yönetiminde zirvede.

Microstrategy’nin CEO’su Michael Saylor, şirketin Bitcoin oyun kitabını diğer küresel ülkelerle paylaşmak için 3 Şubat’ta bir konferansa ev sahipliği yapacak. CEO’lar ve dinlemek isteyen şirketler. Muhtemelen, konferanstan sonra, hazinelerine Bitcoin eklemek isteyen yeni şirketler tarafından borsalardan daha fazla Bitcoin alınacak.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com