Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

BTC Madencilerinin Borsalara Bitcoin İşlemleri Bir Yıl Zirveye Çıktı

< Summary:”

BTC madencilerinin tüm kripto borsalarına yaptığı Bitcoin işlemlerinin sayısı yıllık en yüksek seviyeye ulaştı Satış karla bağlantılı olabilir- önümüzdeki ay başlayacak Çin yeni yılı öncesinde Bitcoin analisti MagicPoopCannon, BTC’nin herhangi bir büyümesinden önce 22.000 $ ‘a düşeceğini tahmin ediyor

Ocak 2021, görüldü BTC madencileri tarafından tüm kripto borsalarına yapılan Bitcoin işlemlerinin rekor seviyelerde. Bu, aşağıdaki açıklama ve CryptoQuant.com’un izniyle iki çizelge aracılığıyla gözlem yapan Unfolded ekibine göre.

Rekor seviyelerde madenci bitcoin çıkışları. Tüm madencilerden tüm borsalara yapılan işlemler yılda bir kez yükseldi.

BTC Madencilerinin Borsalara Yapılan Bitcoin İşlemleri Bir Yıl Zirvesine Çıktı 13

Yüksek Bitcoin Madenci İşlemleri Çin Yeni Yılı ile Bağlantılı Olabilir

Yüksek Bitcoin işlem sayısı ve madencilerin kripto borsalarına BTC girişi, öncesinde kâr elde etme ile bağlantılı olabilir Çin Yeni Yılı. Bu yıl, on altı günlük Yeni Yıl etkinliği 12 Şubat’ta başlayacak ve çeşitli etkinlikler, yiyecekler ve seyahatlerle kutlanacak.

Bitcoin madenciliğinin büyük bir kısmının gerçekleştirildiği herkesçe bilinen bir gerçektir. Çin’de. Bu nedenle, Bitcoin madencileri Yeni Yılı aileleriyle ve arkadaşlarıyla kutlamak için büyük olasılıkla birkaç gün tatil yapmak isteyeceklerdir. Muhtemelen, bu tür faaliyetler için finansman, kripto borsaları aracılığıyla satılan Bitcoin’den sağlanacaktır.

Bitcoin, Başka Bir Ayak Kalkmadan 22.000 Dolara Çökebilir

Yazım sırasında Bitcoin şu anda Elon Musk’ın biyografisine ‘Bitcoin’ ekleme eylemlerini çevreleyen yutturmaca sonrasında 38 bin dolarlık fiyat alanını fethedemedikten sonra bazı zayıflık işaretleri sergiledi. Kripto Kralı, 33.700 dolarlık fiyat alanının etrafında dolaşıyor ve yarının haftalık ve aylık kapanışıyla daha da düşebilir.

İlgini Çekebilir  Swipe (SXP) kaç dolar? 21 Haziran 2024 Swipe (SXP) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bitcoin’in zayıflığı, popüler BTC ve Crypto analisti MagicPoopCannon ile fark edilmedi ve bir düzeltme olacağını tahmin etti 22 bin doların altında, daha fazla büyümeden önce boru hattında. Açıkladı:

Son dalgalanmaya rağmen, BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmadan önce 22000’e düşme olasılığının daha yüksek olduğuna hala inanıyorum.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com