Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Ağ Lansmanından Önce DogeCoin’i (DOGE) Entegre Etmek için Flare Ağları

Hızlı bakış:

Flare Networks, ana ağ lansmanından önce DogeCoin’i (DOGE) entegre edecek Bu, DogeCoin’in EVM tabanlı akıllı ile kullanılmasını sağlayacaktır sözleşmeler DogeCoin (DOGE), 0,028 $ ‘lık yeni bir ATH’ye etkileyici bir artış yaşadı ve yükseldi DogeCoin sahipleri “1 $ DOGE” ne zaman soruyor

Ekip at Flare Networks, projenin ana ağının bu yıl yayınlanmasından önce DogeCoin’i (DOGE) entegre edeceklerini duyurdu. DogeCoin (DOGE) şu anda XRP ve Litecoin’den (LTC) sonra Flare Networks sayesinde akıllı sözleşme kabiliyetine sahip üçüncü dijital varlık.

Flare Networks duyuruyu Twitter üzerinden yaptı ve böyle bir entegrasyonu açıkladı DogeCoin’den (DOGE) ölçeklenebilir EVM (Ethereum Sanal Makine) tabanlı akıllı sözleşmelere yarar sağlayacaktı.

Flare, ağ başlatılmadan önce Doge’u entegre edecek. Bu, dogecoin’in ölçeklenebilir EVM tabanlı akıllı sözleşmelerle Flare’da güvenle kullanılmasına izin verecektir.

Bir Twitter Anketinden Sonra Flare Networks Tarafından Seçilen DogeCoin

DogeCoin’i seçme seçeneği, Flare Networks, devam edip DOGE’yi entegre edip etmediklerini soran bir Twitter anketi yayınladı. Anket, aşağıdaki tweet’te, yanıtlayanların% 53’ü fikre oy vererek bulunabilir.

# Doge $ Doge

– Flare (@FlareNetworks) 21 Ocak 2021

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com