Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

1k + BTC Tutan Bitcoin Adresleri 28 Günde% 6 Arttı

Hızlı bakış:

1k + BTC’ye sahip Bitcoin adreslerinin sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.450’ye ulaştı Bu, 28 günde 140 Bitcoin adresi veya% 6’lık bir artış Bitcoin birikimi devam ediyor ve beklenen bir fiyat artışının habercisi olabilir Bitcoin hala 30.000 – 32.000 $ fiyat alanını savunuyor as support

1.000 BTC veya daha fazlasını tutan Bitcoin adreslerinin sayısı 2.450 ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bu, Bloqport ekibinin yaptığı bir analize göre, bu balina adreslerinin 28 günde 140 arttığına da işaret etti. Bu miktar, belirtilen zaman diliminde% 6’lık bir artış ve yatırımcılar tarafından beklenen bir Bitcoin fiyat artışının ilk göstergesi olabilir.

Bloqport’taki ekip, aşağıdaki açıklama ve eşlik eden grafik aracılığıyla Bitcoin gözlemlerini paylaştı Glassnode’un izniyle.

1.000 BTC tutan adreslerin sayısı 2.450 ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Son 28 gün içinde, 1K + BTC’ye sahip 140 yeni balina adresi oluşturuldu, bu da büyük işletmelerin yakın gelecekte Bitcoin için önemli bir fiyat artışı beklediğini gösteriyor.

Bitcoin Vadeli İşlemleri Finansman Deneyimleri Sıfırlandı

Ayrıca bahsetmeye değer Büyük borsalardaki Bitcoin vadeli işlemlerinin fonlama oranının sıfırın altına düştüğü ve dünkü satışın Bitcoin’in 29.200 dolarlık fiyat alanı civarında çift dip yaptığını gördü. Bu, Bitcoin vadeli işlem fon oranlarının meşhur fabrika ayarlarına sıfırlama yaşadığı anlamına gelir. Bitcoin tüccarları artık, kâr getiren yüksek fonlama oranlarının ağır yükü olmadan bir kez daha uzun BTC’ye erişebilirler.

İlgini Çekebilir  Justin Sun kimdir? Tron'un kurucusu Justin Sun'ın biyografisi!

Bitcoin vadeli işlem finansman oranlarındaki sıfırlama, Glassnode’daki ekip tarafından aşağıdaki tweet aracılığıyla vurgulandı.

# Büyük borsalardaki Bitcoin vadeli işlem fon oranları sıfırın altına düşer.

Grafik: https://t.co/UCmp2OkdOR pic.twitter .com / JXw7S5jvVo

– glassnode (@glassnode) 27 Ocak 2021

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com