Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

MicroStrategy’nin Hisse Fiyatı, Hazinesine BTC Eklediğinden Bu Yana% 339 Arttı

Hızlı özet:

Mikro stratejinin hisse senedi fiyatı, şirketin Bitcoin’i hazinesine eklemeye başlamasından bu yana% 339 arttı Bitcoin% 216 oranında değer kazandı Nasdaq’ın% 19,5 kazanmasıyla aynı dönemde Bitcoin’e olan kurumsal ilgi şimdi özel ve halka açık şirketlerin sahip olduğu 1.216 Milyon BTC ile büyüyor Mevcut Bitcoin fiyatları önemli olmayacak Kurumların BTC’yi ‘biriktirmesi’ olarak birkaç yıl içinde

Microstrategy (MSTR) hisse senedi fiyatı, şirketin Bitcoin’i hazinesine eklemeye başlamasından bu yana% 339 oranında etkileyici bir artış gördü. Bu, Ecoinometrics ekibinden alınan verilere göre, aynı dönemde Bitcoin’in değerinin% 216 arttığını ve Nasdaq’ın sadece% 19,5 oranında arttığını belirtti.

Ecoinometrics ekibi bu bilgiyi paylaştı. aşağıdaki açıklama ve eşlik eden grafik aracılığıyla.

MicroStrategy Performance 19 Ocak 2021.

Bitcoin hazine programının başlangıcından beri:

MSTR +% 339

BTC +% 216

NASDAQ +% 19,5
MicroStrategy'nin Hisse Fiyatı% 339 Arttı Hazinesine BTC Eklemek 15

Özel ve Halka Açık Şirketler Tarafından Elde Edilen Bitcoin 41,6 Milyar Dolara Ulaştı

Mikro Strateji reklamı Bitcoin’i çantalarına koydu, diğer özel ve halka açık şirketlerin bunu yapmak için acele edeceği şeyler başladı. Ekim ayı sonlarında, bu şirketler 10,2 Milyar Dolar değerinde toplam 785,999 Bitcoin’e sahipti. USD değeri o zamanlar 13.000 $ Bitcoin fiyatı kullanılarak hesaplanıyordu.

Bu şirketler şu anda 1.216.279 Bitcoin’e sahipler ki bu üçten daha kısa bir sürede çantalarında kabaca% 55’lik bir artış anlamına geliyor. ay. Bu Bitcoinler şu anda Bitcoin’in yaklaşık 34 bin dolar olan şu anki değeri kullanılarak 41,6 Milyar Dolar değerinde. Şirketlerin böyle bir birikimi, kripto pazarlarında kaybedilen Bitcoin’leri toplamakla meşgul olduklarının kanıtıdır.

İlgini Çekebilir  Ethereum'da tehlike çanları çalıyor

Aşağıda, Bitcoin’e sahip olan özel ve halka açık şirketlerin ekran görüntüsü bulunmaktadır. Veriler BitcoinTreasuries.org’daki ekibin izniyle sağlanmıştır ve geçen Ekim ayından bu yana oldukça artmıştır.

MicroStrategy'nin Hisse Fiyatı% 339 Arttı BTC'yi Hazinesine Eklemek 18 Bitcoin’in Mevcut Yan Yolları Hareketi Birkaç Yılda Önemli Değil

Bitcoin kıtlığı fikri, söz konusu şirketlerin bagajlarını son üç yılda% 55 artırmasıyla gerçekten çok etkiledi ay. Unutulmaması gereken, bu firmaların çoğunluğunun Bitcoin’lerini takas etmeyeceğidir. Bitcoin’in kazanç potansiyelinden yararlanmak için ellerinden geldiğince onları kasalarında kilitleyecekler.

Bu nedenle, Bitcoin’in 34.000 $ civarındaki mevcut yatay hareketi birkaç yıl içinde muhtemelen pek bir şey ifade etmeyecektir. Biriken kurumların yarattığı kıtlık nedeniyle BTC’nin değeri çok daha yüksek olurdu.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com