Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Ethereum (ETH) Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini Ayarlamaya Hazırlanıyor olabilir

Hızlı bakış:

1.350 dolarlık direnç kırılırsa Ethereum tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir Ethereum’un yeni bir ATH’ye giden yolu kısaca Bitcoin’in 31.000 $ seviyesine düşmesiyle kesintiye uğradı ETH, 8 Şubat’ta başlatılan CME Ethereum vadeli işlemleriyle zirveye çıkabilir Temel düzeyde, kripto borsaları tükeniyor gibi görünüyor of Ethereum

Ethereum bir kez daha 2018’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.432 dolara yaklaşıyor. Yazım sırasında Ethereum, ETH’nin bu ayın 10’unda kıramadığı 1.350 dolarlık direnci test etme girişimi gibi görünen bir şekilde 1.230 dolardan işlem görüyor. İkinci Ethereum fiyatı üç yılın en yüksek seviyesi. Ancak, elde edilir edilmez, ETH% 32 düşüşle 913 dolara kadar düştü. Ethereum’un düşüşü, Bitcoin’in 41.000 $ seviyelerinden 31.000 $ destek bölgesine düşmesinden kaynaklanıyordu.

Ethereum Yatırımcıları Dipleri Satın Almak İçin Çabuk Oldu

Ethereum’un 1.000 $ ‘ın altında kalması kısa sürdü dip, ETH yatırımcıları tarafından hızla satın alındı. Ethereum’un hızlı satın alınması, Crypterium analytics ekibinin, tüccarların özellikle ETH konusunda hevesli olduğu sonucuna varmasına neden oldu. Gözlemlerini şu şekilde açıkladılar.

… Fiyatı kısa bir süre için 1.000 doların altına düşen ve hatta 900 dolara ulaşan Ethereum… bu anda alıcılar daha aktif hale geldi ve fiyatı 1.000 doların üzerine çıkardı. Bu, Ethereum için iyi bir an ve çok sayıda piyasa katılımcısının bu coin’e inanmaya devam ettiğini gösteriyor.

İlgini Çekebilir  Ethereum Madencileri ETH'yi Düşürdü

Ethereum’un Yeni Bir ATH Kurmak İçin 1.350 $ ‘ı Kırması Gerekiyor

Ek olarak, Cryterium’daki analistler, Ethereum’un tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması için 1.350 $ ‘ın kırılması gerektiğine işaret ediyor. Ayrıca, 8 Şubat’ta CME Ethereum vadeli işlemlerinin listelenmesinin, ETH’ye bunu yapması için ivme kazandıracağını belirttiler.

Ethereum’un önümüzdeki haftalarda yeni bir ATH kurabileceğine inanıyoruz. Büyüme, CME’nin Ethereum vadeli işlemlerini eklemeye söz verdiği Şubat ayı başına kadar devam edebilir. Bu durumda, fiyat oldukça uzun bir süre artabilir ve hatta 1.800 – 2.000 $ aralığına ulaşabilir.

Kripto Değişim Rezervleri Ethereum’da Düşük Çalışıyor

ile ilgili olarak -chain temelleri, kripto borsaları şu anda Ethereum rezervlerinde azalıyor. Bu gerçek, Alex Saunders tarafından aşağıdaki tweet aracılığıyla vurgulandı.

Borsalar 48 saat içinde $ ETH’den çıkabilir. Talep hızla fırladı. Döviz rezervleri son birkaç saat içinde 10 milyondan 8 milyona% 20 düştü. Uzun vadede 5 bin dolar, 10 bin dolar ve 20 bin dolarlık hedeflerle, birçok HODLer’in ETH’lerini 1-2 bin dolar aralığında satacağından şüpheliyim.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com