Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Grayscale XRP Güvenini Çözerken XRP Savaşları 0,30 $ Tutacak

Hızlı alım:

Grayscale, XRP güveninin dağıldığını duyurdu Tüm nakit gelirler XRP Trust hissedarlarına dağıtılacak XRP, 0,28 ABD Doları – 0,30 ABD Doları fiyat alanında oldukça sabittir Piyasa değeri açısından 4 numaralı noktası, Polkadot (DOT) tehdidi altında olabilir

Grayscale Investments, Dijital varlıkla ilgili süregelen düzenleyici belirsizlik ve Ripple’a karşı SEC davası nedeniyle XRP Trust’ın feshedileceğini duyurdu. Ayrıca, Grayscale XRP Trust’ın tasfiyesinden elde edilen tüm gelir, hissedarları arasında dağıtılacaktır.

Grayscale ekibi, XRP güveninin neden tasfiye edildiğini daha ayrıntılı olarak açıkladı.

Grayscale Investment… [], Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun 22 Aralık 2020’de XRP’nin federal menkul kıymetler yasasına göre bir “teminat” olduğunu iddia eden bazı üçüncü şahıslara karşı federal mahkeme dava açma kararının ardından Tröstü feshetmeye başladığını duyurdu.

SEC’in eylemine yanıt olarak, bazı önemli piyasa katılımcıları, XRP’nin büyük dijital varlık alım satım platformlarından kaldırılması da dahil olmak üzere önlemleri açıkladı ve Sponsor’un, Tröst dahil ABD yatırımcıları için bunun giderek zorlaşacağı sonucuna vardı. , XRP’yi ABD dolarına çevirmek ve böylece Tröst’ün faaliyetlerine devam etmek.

Feshedilme ile bağlantılı olarak, Sponsor Tröst’ün XRP’sini tasfiye etti ve n’yi dağıtmayı planlıyor. ve nakit, giderler düşüldükten ve uygun rezervler sağlandıktan sonra ve geçerli herhangi bir stopaja tabi olarak Trust hissedarlarına gelir. Tröst, net nakit gelirinin dağıtımını takiben sona erecek.

XRP 0,30 Dolarlık Desteği Korumaya Çalışıyor

Fiyatla ilgili olarak XRP, fiyat açısından 0,31 ile 0,28 Dolar arasında yatay hareket yaşıyor. bu haftanın daha iyi bir parçası. Yazım sırasında XRP, 0,30 $ ‘lık önemli fiyat alanını desteğe çevirme girişimi gibi görünen 0,298 $’ dan işlem görüyor.

İlgini Çekebilir  Kripto Piyasası Daha Çok İlerlerse XRP 'Daha Büyük Patlayabilir' - Analist

XRP, 29 Aralık’ta yaşanan 0,17 $ ‘lık düşüşten kayda değer bir toparlanma yaşadı. ve Ripple’a karşı SEC davası nedeniyle yatırımcıların çantalarını satmaları sonucu Değerin 0.17 $ ‘a düşmesi XRP’nin Coinmarketcap’teki 4. sırayı Litecoin’e kaptırmasıyla sonuçlandı.

Bununla birlikte, XRP o zamandan beri Polkadot’un toparlanmasına rağmen bu pozisyonu yeniden kazandı ve havale ücretini çok iyi bir şekilde azaltabilir. madeni para. Coinmarketcap’in izniyle aşağıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü gibi yaklaşık 3,253 Milyar $ piyasa değeri ikisini ayırıyor.

Grayscale XRP Güvenini Çözdükçe 0,30 Dolar Tutacak XRP Savaşları 17

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com