Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Ethereum’un Google Arama İlgisi 2017/2018 Düzeylerini Aştı

Hızlı bakış:

Ethereum’un Google arama ilgisi, en son 2017/18 boğa döngüsünde görülen seviyeleri aşan tüm zamanların en yüksek seviyesinde Ethereum Google sorgularındaki artış Aralık ortasında önemli ölçüde artmaya başladı Bu, ETH 2.0 ve Ethereum’un 600 dolarlık fiyat tavanını kırmasıyla aynı zamana denk geldi 2021, Ethereum yılı olabilir kripto pazarlarında büyür

Google’ın Ethereum (ETH) için küresel düzeyde arama ilgisi tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Bu, Ethereum’un 2 numaralı dijital varlığını çevreleyen arama hacminin 2017/2018 boğa döngüsü sırasında tanık olunan seviyeleri aşan rekor seviyelere yükseldiğini belirten Google Trends’e göre.

Aşağıdaki tablo izniyle. Google Trendler, Ethereum’u çevreleyen şu anda yüksek arama ilgisini daha da göstermektedir.

Ethereum'un Google Arama İlgisi 2017/2018 Düzey 17'yi Aşıyor

Ethereum Arama İlgisi ETH 2.0’ın Lansmanı Sırasında Arttı

Yukarıdaki grafikten Ethereum’u çevreleyen küresel arama ilgisinin Aralık ayının ilk ve ikinci haftalarında artmaya başladığı görülüyor. Bu süre, ETH 2.0’ın Beacon zincirinin lansmanını çevreleyen son hazırlıklarla aynı zamana denk geliyor. Bu zamana kadar ETH 2.0, süreci başlatmak için gereken 524.288 Ethereum depozitosunu elde etti ve aştı.

ETH 600 $ ‘ı kırdıkça Arama Faizleri de Arttı

Aralık ortası da Ethereum, 600 dolarlık fiyat tavanını kırarak yatırımcıların ve tüccarların ilgisini çekti. Ethereum’un Google Trendler çizelgesine bakıldığında, ETH arama ilgisi ile fiyatı arasındaki korelasyonun 19 Ocak’ta görüldüğü gibi üç yılın en yüksek seviyesi olan 1.348 Dolar’a (Binance oranı) yükseldiği görülebilir.

İlgini Çekebilir  Burger Coin (BurgerSwap) nedir? Burger Coin yükselir mi? Burger Coin kimin? Burger Coin ne kadar?

2021 Ethereum Yılı mı?

Hesabı yaparken, Ethereum Aralık ortasından bu yana iki kattan fazla arttı ve birçok ETH tüccarı ve analisti, dijital varlığın 2021’de Bitcoin’den çok daha fazla kazanç sağlayabileceğini tahmin ediyor. Bu nedenle, Ethereum’u çevreleyen yatırımcı ilgisi, geçtiğimiz iki hafta içinde ETH balinalarının artmasıyla görüldüğü üzere yüksek viteste.

Bununla birlikte, Ethereum’un piyasalardaki kaderi, Bitcoin’inkine çok bağlı ve BTC ETH’nin gelişmesi için ideal bir pazar ortamı sağlayın.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com