Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Ethereum (ETH) Önümüzdeki 5 Ayda 2 Bin Dolara Ulaşabilir – Kripto Analisti

< Summary:”

Timothy Peterson, Ethereum’un önümüzdeki 5 ay içinde 2.000 $ ‘a ulaşabileceğini tahmin etti Analiz, Ethereum’un 2015 Ethereum’un Google arama hacmi de tüm zamanların en yüksek seviyesinde ETH hızla 1.200 $ fiyat seviyesine yükseldi ve tüm zamanların en yüksek seviyesini kırmak için 200 $ utangaç

Bitcoin ve kripto analisti Cane Island Alternative Advisors’tan Timothy Peterson, Ethereum’un önümüzdeki beş ay içinde 2.000 dolara ulaşabileceğini tahmin etti. Bay Peterson’un Ethereum analizi, ETH’nin 2015’ten beri Bitcoin’e göre aylık getirilerine dayanıyor. Ethereum analizini aşağıdaki tweet ve BTC’ye göre yukarıda belirtilen getirileri gösteren ısı haritası aracılığıyla paylaştı.

# ethereum önümüzdeki 5 ay içinde 2000 $ ‘a ulaşabilir. pic.twitter.com/2ElWQ7PwHp

— Timothy Peterson (@nsquaredcrypto) 5 Ocak 2021

Ethereum 2021’de High Gear’da Başladı

Fiyat açısından Ethereum, Yeni Yıl başladığından bu yana değerini ikiye katlama yolunda. 1 Ocak, Ethereum ticaretini 736 dolardan buldu. Yazım sırasında, ETH, bir hafta içinde ve Yeni Yıl’dan bu yana değerde% 68’lik bir artışa işaret eden üç yılın en yüksek seviyesi olan 1.237 $ ‘ı açıkladı. İkinci değerle Ethereum, 2018 yılının Ocak ayında belirlenen 1.432 $ ‘lık 2018 tüm zamanların en yüksek değeri olan 1.432 $’ dan şimdi 200 $ ‘a kadar çekingen.

Ethereum günlük grafiğine hızlı bir bakış, ETH’nin açıkça aşırı alım bölgesinde olduğunu ortaya koyuyor. Bununla birlikte, Bitcoin de üstel kazançlar yaşıyor ve 7 Ocak bugün tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 38.679 $ Binance oranını belirledi.

İlgini Çekebilir  Chiliz (CHZ) Coin yorum - Chiliz, NFT rüzgarında 1 Milyar Dolarlık Piyasa Değerine Tırmandı 9 Mart 2024

Bu nedenle, Bitcoin’in mevcut ivmesi sürdürülürse, Ethereum çok iyi bir takip eden günlerde tüm zamanların en yüksek seviyesi. Bu, Ethereum’un Bitcoin ile oldukça ilişkili olduğu gerçeğine dayanmaktadır. Ek olarak, ETH 2.0’ın ilerlemesi, Ethereum’da Aralık ayından bu yana 2 Milyar $ ‘ın üzerinde hisseye sahip olduğundan, yatırımcılara daha fazla güven sağladı.

Tüm Ethereum analizlerinde olduğu gibi, tüccarlar ve yatırımcıların herhangi bir Partiyi mahvedebilecek Bitcoin kaynaklı ani piyasa hareketleri.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com