Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin (BTC) Tüm Zamanların En Yüksek Değeri 20 Bin Dolar’ı Kırdı

Hızlı bakış:

Bitcoin, 3 yıllık tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 $ ‘ı kırdı

Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi şimdi 20.794 $ – Binance oranı Güçlü bir haftalık kapanış, 20.000 $ ‘ı aşan olası bir itişe işaret ediyordu

Teknik analize ve Aralık ayının önemine göre Bitcoin biraz daha yükselmek için daha fazla yakıt alabilir 17. (yarın)

Bitcoin (BTC) başardı! Kripto Kralı, tüm zamanların en yüksek değeri olan 20.794 $ – Binance oranı belirledi. Bu hamle ile Bitcoin, değerinin 3.700 $ ‘a kadar düştüğü Mart ortasındaki Coronavirüs çökmesi nedeniyle imkansız gibi görünen bir şeye ulaştı.

Bitcoin’in Haftalık Kapanışı, 19 Bin Doların Üzerinde Güçlü Oldu.

Geçtiğimiz Pazar günü yaklaşık 19.100 $ ‘lık güçlü bir haftalık kapanış, 20.000 $’ ın üzerindeki yolun habercisiydi. Böyle bir haftalık kapanış Bitcoin’in en yüksek seviyesiydi ve bilgili Bitcoin tüccarları ve yatırımcıları, 2020’nin sonundan önce tüm zamanların en yüksek seviyesinin kırılacağı konusunda iyimserdi.

Bitcoin Gözlerini Daha Yüksek, 21.000 ve 22.000 $ Olarak Belirledi

Yazım sırasında Bitcoin, tüm zamanların en yüksek değerini kırmak için ikinci bir girişim gibi görünen 20.700 $ ‘dan işlem görüyor.

tarafından yayınlanan yakın tarihli bir rapora göre Crypterium analytics ekibi, Bitcoin, bir düzeltmeden önce 21.000 ila 22.000 $ fiyat alanına doğru yükselmeye devam edebilir. Ekip, analizlerini aşağıdaki açıklamayla paylaştı ve Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesini görmeden önce.

İlgini Çekebilir  Kripto paralar düşüş ağırlıklı seyrediyor

Bundan sonra ne olacağını söylemek zor … Zaman şimdi Bitcoin’e karşı oynuyor. Ne kadar uzun süre yeni zirveler belirleyip 20.000 $ ‘a ulaşamazsa, düşüş trendine girme olasılığı o kadar artar. Şahsen, bunun için uzun sürmeyeceğini düşünüyoruz. Tek soru, bunun hangi seviyede olacağıdır: 19.500 $ ‘dan veya 21.000 $ – 22.000 $’ dan.

Bitcoin Grafiği Ne Diyor

Teknik analiz açısından, Bitcoin haritasız girdi. yalnızca önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 ABD doları tanıdık bir referans olan bölge Bu değeri kırarak, Bitcoin şimdi kaderinin ilerleyişini belirleyecek önemli bir destek bölgesine dönüştürdü.

Bitcoin (BTC) 20.000 Dolarlık Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini Aşıyor, Görülmesini Daha Yüksek Ayarlıyor 16

Yukarıdaki günlük BTC / USDT grafiğine hızlı bir bakış, Bitcoin’in hala biraz’ enerji ‘kaldığını ortaya koyuyor Günlük MACD, taban çizgisinin üzerinde yükseliş eğilimi gösterecek şekilde, GreenBitcoin’in günlük MFI değeri 53 olan tarafsız bölgede ve başka bir önemli hareketin habercisi olabilir. RSI henüz 69 değerinde tükenme sinyali vermedi

​​Tüm Bitcoin analizlerinde olduğu gibi, tüccarlara ve yatırımcılara bu seviyelerde Bitcoin ticareti yaparken yeterli stop kayıpları kullanmaları önerilir. Dahası, yarın 17 Aralık ve Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesinin üzerinden tam olarak üç yıl geçti.

Bu nedenle, aynı tarih civarında tüm zamanların en yüksek seviyesi bir tesadüf veya bir düzeltmenin bir işareti olarak değerlendirilebilir. büyük olasılıkla birleştirme ve kar elde etme düşünülmelidir.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin (BTC) Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin (BTC) Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bitcoin (BTC) Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Bitcoin (BTC) için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin (BTC) için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bitcoin (BTC) uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin (BTC) durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com