Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Eteryum

Ethereum – Bir veya Daha Fazla ETH Tutan Adresler 1.174.377 ile Yeni Rekora Ulaştı

Süratli bakış:

Bir veya daha fazla ETH yakalayan Ethereum adreslerinin rakamı tüm zamanların azami seviyesi olan 1.174.377’ye erişti

Çoğalış ETH2.0’ın ilerlemesi ve Ethereum’u stake etme potansiyeli sebebiyle DeFi’nin popülaritesi, en az bir ETH’ye sahip adreslerin çoğalmasının da arttadır

ETH’nin kıymeti yine yükseldi dünkü satıştan itibaren 600 doları yine arz etmeye çalışıyor

 

Bir veya daha fazla ETH yakalayan Ethereum adreslerinin rakamı tüm zamanların azami seviyesi olan 1.174.377’ye erişti. Bu, alttaki tweet aracılığıyla paylaşılan Glassnode’daki zincir üzerindeki bilgilere göredir.

Ethereum TL Fiyat

Ethereum TL Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Ethereum yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

 

Ethereum Nedir?

Ethereum Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde 1 Ethereum Kaç TL hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ethereum grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Ethereum Yorum

Ethereum yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Ethereum Ne Kadar? görmek için grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Ethereum yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

 

Ethereum Uzman Yorumları

Ethereum analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com