Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin’in 20.000 Dolarlık Denemesi Klasik Bir Yükseliş Setup – Bollinger

Süratli bakış:

Dün John Bollinger, Bitcoin’in 20 bin dolarlık teşebbüsünün banal bir en iyi setup olduğu mevzusunda uyardı

Bitcoin o zamandan beri 19.900 dolardan düştü ani bir çöküşte 18.000 Amerika Birleşik Devletleri dolarına kadar 50 günlük hareketli vasati hemen çıkma için iyi bir alan gibi görünüyor

Öteki makro takviye bölgeleri 16.300 Amerika Birleşik Devletleri Doları, 15.600 Amerika Birleşik Devletleri Doları ve 14.800 Amerika Birleşik Devletleri Dolarıdır

Dün geç saatlerde, Bollinger Bands’in popüler charing taşıtının mucidi John Bollinger, Bitcoin yatırımcılarına BTC’nin banal bir üst setup basmış olabileceği mevzusunda uyardı. Bollinger, montajın henüz teyit edilmediğini ancak deneyimli tüccarların “ellerini temizlemeleri gerektiğini” açıkladı.

Mr. Bollinger’in açıklaması, fikrini daha da geliştirmek için paylaştığı Bitcoin grafiğinin ekran görüntüsü ile beraber altta bulunabilir.

Tamam, dikkat etme zamanı, BTCUSD. Bu banal bir üst montajdır. Henüz onay yok ve montaj basitçe aşılabilir, ancak bilge tüccarlar gözlüklerini yıkamalıdır.

Bitcoin'in 20.000 Dolarlık Denemesi Klasik En İyi Kurulum - Bollinger 16

Isıyı Alamıyorsanız, Mutfaktan Çıkın – Bollinger

Mr. Bollinger daha sonra Bitcoin’in genel vaziyetine atıfta bulunan daha önceki bir laf kullanarak tahliline katkıda bulunacaktı. Bay Bollinger’e göre, “Şayet ateşi kaldıramıyorsanız, mutfaktan çıkın”. Bay Bollinger, sıcağı sevdiğine sözlerine ilave etti. Yorumları alttaki tweet’te bulunabilir.

Daha Önceki bir laf şu biçimdedir: “Sıcaklığı alamıyorsanız mutfaktan çıkın” Sıcaklığı beğeniyorum, bu surattan devam edin.

– John Bollinger @bbands 30 Kasım 2020

İlgini Çekebilir  Selcoin Bitcoin Yorum Analiz 10 Ağustos 2024

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com