Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Binance ve Coinbase, Ethereum (ETH) 2.0 Staking’i Destekleyecek

Süratli bakış:

Binance ve Coinbase, ETH2.0 stake etme hedeflerini duyurdu

Coinbase’de Staking 2021’in başlarında başlayacak

ETH2.0 Binance’de stake etme, 2 Aralık’ta, katılımcıların BETH almasıyla başlayacak: ETH2.0 piyasaya çıktığında ETH ile kullanılabilecek bir token

 

Coinbase ve Binance’in kripto borsaları, uygun kullanıcılar için Ethereum ETH 2.0 stake etme hedeflerini duyurdu. ETH2.0 Beacon Chain’in 1 Aralık tanıtımı için onaylanması sebebiyle her iki borsa da 24 saatlik bir müddet içinde kendi fertsel bültenlerini yaptı.

ETH2.0 Coinbase’de Staking 2021’de Başlayacak

< Coinbase mevzubahisi olduğunda, ETH2.0 koinlerinin stake edilmesi önümüzdeki sene başlatılacak ve sadece uygun yargı bölgeleri için geçerli olacak. Bu arada Coinbase’de ETH2 ile ETH arasında alım satım yapılabilecek.

Coinbase, stake etme ve ticaret yoluyla ETH2’yi desteklemeyi tasarlıyor. Coinbase alıcıları, Coinbase hesaplarındaki ETH’yi ETH2’ye dönüştürebilecek ve stake etme mükâfatları kazanabilecek.

Stake edilmiş ETH2 tokenları işaretçi zincirinde kilitli kalırken, Coinbase ayrıca ETH2, ETH ve alıcılarımız için likidite sağlayan öteki tüm desteklenen para üniteleri arasında ticareti olası kılacak.

Yukarıyadaki özellikleri kullanıma sunacağız. 2021’in başlarından itibaren uygun yargı alanlarındaki alıcılarımız. Her özelliğin tanıtımına daha yakın bir biçimde daha fazla detay vereceğiz.

Binance’den ETH2.0 Staking’e 2 Aralık’tan itibaren

ile alakalı olarak Binance’in popüler kripto borsası olan Ethereum 2.0 payı yarın, 2 Aralık 00:00 UTC’de başlayacak. Borsadaki takım, mükâfatların BETH türünden olacağını ve bunun reel stake kazancını temsil edeceğini ve ETH2.0 yayınlandığında 1: 1 oranında paraya çevrilebileceğini daha da açıkladı.

ETH 2.0 payına katılan kullanıcılar 1 ETH = 1 BETH oranında BETH * alırsınız. Ek olarak, ETH 2.0 stake etme mükâfatları günlük olarak BETH şeklinde dağıtılacaktır.
* BETH, bir kullanıcının ETH 2.0 havuzundaki payını 1: 1 oranında tokenize eder. BETH, ETH 2.0 Düzey 1 yayına girdiğinde kullanıcıların 1: 1 oranında ETH kullanmalarına izin verecektir.
Binance ETH 2.0 Staking Avantajları: Binance, kullanıcılar için tüm doğrulayıcı firma giderlerini karşılayacaktır. zincir içi ceza tehlikeyi ve tüm zincir içi stake etme mükâfatları kullanıcılara dağıtılacaktır.

Binance’deki asgari stake ölçüyü 0.0001 ETH olacak ve mükâfatların% 5 ile% 20 APY arasında olduğu hipotez ediliyor. Oran, reel zincir içi stake kazancına sabretmektedir. BETH ayrıca daha sonraki bir tarihte alım satım için de sunulacak.

İlgini Çekebilir  Ethereum (ETH) ve Altcoinler, Bitcoin Düzeltmesinden Yararlanabilir

Öteki Borsalar Yakında Davayı Takip Edecek

Coinbase ve Binance’in ETH2.0 stake etme takviyesini bu erken saatte duyurması, bunun sarih bir göstergesi. öteki kripto borsaları ve popüler cüzdanlar da eş bir yol izleyecek.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com