Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin’in (BTC) Olumlu Twitter Yorumları 6 Ayın En Yüksek Seviyesine Yakın

Süratli bakış:

Bitcoin ile alakalı pozitif Twitter yorumları 6 ayın azami seviyesine yanaştı

Duyarlılığın bu kadar yüksek olduğu en son Mayıs’taki Bitcoin yarılanması sırasında

Bu, Bitcoin’in Twitter duyarlılığının 2017’den bu yana dördüncü defa bu seviyelerde olması

Bu, son 16.300 $ seviyelerine düşüşe rağmen

 

Yüksek Bitcoin duyarlılığı, BTC’nin muhtemel bir doruğunun başka bir işareti olabilir

Bitcoin BTC ile alakalı pozitif twitter yorumları 6 ayın azami seviyesine yanaşıyor. Bu, negatif yorumların düşüşe geçtiğine işaret eden Santiment takımının bilgilerine göre. Takım ayrıca, alttaki grafikte görüldüğü gibi hem pozitif yeşil hem de negatif yorumların kırmızı yanında Bitcoin’in maliyetini gri çizdi.

Bitcoin'in BTC Olumlu Twitter Yorumu 6 Aylık En Yüksek 16 Kaynak, Santiment Feed

Yukarıyadaki tablodan, Bitcoin’in pozitif Twitter yorumunun en son bu kadar yüksek olduğu görülüyor. Bitcoin halving hadiseyi. O zamanlar yatırımcılar, Mart ortasındaki Coronavirüs çökmesine yalnızca birkaç hafta evvel olmasına karşın Bitcoin’in uzun vadeli bedeli mevzusunda çok iyimserdi.

4. defa Bitcoin’in Pozitif Twitter Yorumu bu kadar Yüksek

Santiment’teki takım ayrıca, Bitcoin’in dördüncü defa bu kadar pozitif bir Twitter yorumu aldığına dikkat çekti. Bu, Crypto Kralı’nın 16.300 $ alanına% 16’lık bir düşüş yaşamasına karşın. Takım, alttaki açıklama ve eşlik eden grafik aracılığıyla bu mevzuyu ayrıntılandırdı.

Bitcoin, Şükran Günü’nde 16.370 $ ‘a gerileyen% -15.6 geri dönüşe karşın pozitif yorum iyimser kaldığı için bu Cumartesi günü yükseldi. Bu, 2017’den beri BTC hissiyatının bu kadar pozitif güzergahta etkilediği 4. defa.

İlgini Çekebilir  Bakkt'ın Bitcoin ve Crypto Uygulaması Kapılarını Erken Test Edenlere Açıyor

Bitcoin'in BTC Pozitif Twitter Yorumu 6 Ayın En Yüksek Seviyesine Yakın 17 Kaynak, Santiment Feed

Bitcoin’in Pozitif Duygusu BTC’nin Doruğa Çıktığı Anlamına Gelebilir

Yukarıyadaki tablodan Bitcoin’in son üç vaziyette ehemmiyetli bir gerileme yaşadığı anekdot edilebilir. Twitter duyarlılığının bu kadar yüksek olduğunu. Bu, mevcut yüksek Bitcoin pozitif hissiyatının BTC için mahallî bir doruğa işaret edebileceği anlamına geliyor.

Fobi ve Açgözlülük endeksi, Kasım ayının başından bu yana kesintisiz olarak 80’in üzerinde olduğu için muhtemel bir doruğa dair ispat sağlıyor. Aynı ayda, Fear and Greed endeksi üç defa 94’e erişti ve şu anda 87’de.

Yatırımcıların Bitcoin mevzusunda iyimser veya açgözlü olmaları genellikle başlama zamanının gelmiş olabileceğinin bir göstergesi. kar almak. Bunun delili, birkaç gün evvel birkaç Bitcoin balinasının BTC 19.300 $ ‘a eriştiğinde ve çöküşten evvel 16.300 $’ a eriştiğinde çantalarını sattıklarında görülebilir.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com