Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

XRP, Kaçak Enflasyon ve Para Baskısı Nedeniyle 440 Dolara Ulaşabilir – Analist

Süratli bakış:

MagicPoopCannon, XRP’nin 440 $ ‘a erişmesi fikrini keşfetti

XRP başına 440 $, piyasa bedelini 20 Trilyon $’ a yanaştırır

Onun incelemeyi ve 440 dolarlık amacı, dünya çapında bir hiperenflasyon hadisesine dayanıyor ve merkez bankaları kesintisiz olarak para basmaya dayanıyor

TradingView topluluğu bunun reelci olmadığını belirterek 440 $ azıcık fazladır

XRP’nin dijital varlığı, iki senenin azami seviyesi olan 0,78 $ – Binance oranına erişerek etkileyici parabolik vaziyetine devam etti. Bu, XRP’nin havale parasının sadece Kasım ayında bedelinin% 225 çoğaldığı anlamına geliyor. Yatırımcılar dijital varlıktan daha fazla yükseliş bekledikçe XRP, 0.71 $ maliyet alanına düştü.

Runaway Enflasyon ve Para Baskısı sebebiyle XRP başına 440 $

Bitcoin ve Crypto analisti MagicPoopCannon, XRP 440 $ ‘a kadar çıkabilir. İncelemeyi, küresel hiperenflasyon ve merkez bankaları tarafından kesintisiz para basımının en makûs senaryosuna dayanıyor.

İşte XRP’nin 440 dolara nasıl yükselebileceğine dair teknik hadise … Yorum yapacak insanların olacağını öğreniyorum. Bunun XRP’yi trilyonlarca dolar hesaplamalarıma göre takribî 20 trilyon dolar yapacağını ve XRP gibi bir kripto para üniteyi için böyle bir galibiyetin olanaksız olduğunu.

Herkese küresel paranın talep kesintisiz genişliyor.

Tarih tekrar ederse XRP, 2017’dekine eş bir boğa koşusu yaşayabilir ve bu da onu 440 dolara çıkarabilir. İncelemeyi, incelemesinin eşlik eden bir çizelgesiyle beraber altta açıklanan Fibonacci geri çekilmelerinden katlanıyor.

İlgini Çekebilir  Ripple Yorum XRP Analiz - 0.50 Dolar Seviyesini Aşarak Yükseliyor - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Şimdi, 2017’deki ilk kırılmaya dönersek, ilk mukavemet seviyesinin 2.618 olduğunu görebiliriz. yine izleme. Şu anda, 2.618 geri izleme 9 $ ‘ın üzerinde! Öyleyse, XRP eş biçimde performans gösterecekse, yakın gelecekte 9 $ ‘a kadar muazzam bir ralli görmemiz gerekecek.

Buradan, XRP’nin sonunda 16 düzelme ve ardından 128’e yükseldiğini gördük. Bu benim için enteresan zira 128, 16’nın katıdır. Her neyse, XRP eş biçimde performans gösterirse, 55 $ seviyesine 16 düzelme ve sonunda 440 $ seviyesine 128 düzelme yükselir.

XRP, Kaçak Enflasyon ve Para Baskısı Nedeniyle 440 Dolara Ulaşabilir - Analist 13

TradingView Topluluğu 440 Dolarlık XRP Hipotezine Tepki Verdi

TradingView topluluğu, Magic’in 440 dolarlık XRP maliyet hipotezine soğuk su fırlatmakta süratli davrandı ve bir hayliyi bunun çok mübalağalı olduğuna işaret etti.

CryptoeChris”

% 100 her zaman yanılıyor. NVT’si ve doğrusal absürtlüğü ile Bitcoin mevzusunda tamamen yanılmıştı. Btc’yi çökertmek için çağırdı ve hatta bedelsiz olduğunu söyledi. Nisan ayında borsada dorukta olduğundan% 100 emin olduğunu iddia ettiğinde tamamen yanılmıştı, evet tamam !. Trump’ın ikinci yarıyıl kazanma çağrısında absürt bir biçimde yanılıyordu. yanlış Yanlış YANLIŞ. Lol! – StreetGainer”

 

Ne içiyorsan iç, azıcık istiyorum – Jolgan”

 

Siktir et evet lanet olsun ay. Bu b! Tch’yi stratosfer yoluyla uzaya ve ardından Jüpiter’e gönderin – bossmodetrader”

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com