Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Kripto Borsaları Kendi Ethereum Düğümlerini Çalıştırmalı – Bitfinex CTO

Süratli bakış:

Bitfinex’in CTO’su, kripto borsalarının kendi Ethereum düğümlerini çalıştırmalarını önerdi Yorumları Ethereum’un altyapı sağlayıcısından sonra bir teklifti, Infura, çevrimdışı oldu Kripto borsaları, bir zincir parçalanması alana geldikten sonra geçici olarak ETH ve ERC20 token sürüklemelerini askıya almaya zorlandı Ethereum zincir ayrılınmasının esas sebebi, uygun bir fikir birliği olmadan yeni kod Infura tarafından bir düzenleme uygulandı

Bitfinex ve Tether’in CTO’su Paolo Ardoino, kripto borsalarının kendi Ethereum ETH düğümlerini çalıştırması gerektiğini önerdi. Onun nasihati, Ethereum’un altyapı sağlayıcılarından biri olan Infura’nın bugün erken saatlerde çevrimdışı olacağı haberine cevap olarak geldi. Bu hadise, kripto borsalarını ihtiyati bir tedbir olarak tüm ETH ve ERC20 token çekimlerini durdurmaya zorladı. Altta Bay Ardoino’nun teklifte bulunan tweet’i yer alıyor.

Borsalar kendi Ethereum düğümlerini çalıştırmalıdır. https://t.co/l6SCqm7RlQ

— Paolo Ardoino @paoloardoino 11 Kasım 2020

Vakaların bütün bir kronolojisi bulunabilir Infura gidişat sayfasında. Takım ayrıca olası olan en kısa zamanda bütün bir post-mortem sağlamaya söz verdi.

Kripto Borsaları Ethereum Para Sürükleme Harekâtlarını Durdurdu

Daha evvel de belirtildiği gibi kesinti birkaç kripto borsasının devre dışı vazgeçilmesine neden olmuştu. Tedbir olarak ETH ve ERC20 token çekimleri.

Binance CEO’su Changpeng Zhao daha sonra kripto topluluğuna Ethereum ağının zincir parçalanması gibi görünen bir şey yaşadığını bildirdi.

Vardı. blok 11234873’te muhtemel bir ETH zinciri parçalanması. Etherscan ve Blockchair, bu bloktan sonra iki değişik zincir ve bilgi gösteriyor. Şimdi çözüyoruz, ancak para sürükleme harekâtlarını geçici olarak kapattık. Fonlar #SAFU’dur.

İlgini Çekebilir  Tron Coin Analiz, Tron Coin Fiyat, Tron Coin Yorum 2024, Tron Coin Nedir?

ETH ve ERC20 tokenlerinin çekilmesi, o zamandan beri CZ ile alttaki tweet aracılığıyla bülteni yapan Binance’de devam etti.

ERc20 token yatırma ve sürükleme operasyonlarına devam edildi.

– CZ Binance @cz_binance 11 Kasım 2020

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com