Pazar, Nisan 21, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

ChainLink (LINK) ve REN, Ekim’in DeFi Düzeltmesinden Kaçış için 2 Jeton

DeFi tokenlerinin çoğu kripto piyasalarında bedel kaybetmeye devam etti ChainLink LINK ve REN hariç.  DeFi şu anda 2020’nin 3. çeyreğinde etkileyici bir çalışmanın ardından bir soğuma müddetine benzeyen bir gidişat yaşıyor. Beklemede olan DeFi jetonlarının kıymetinde ehemmiyetli bir düşüş oldu. Yearn Finance YFI, Compound Finance COMP, Curve Finance CRV, bunlardan birkaçı.

 

ChainLink LINK ve REN, Ekim’de Hasılat Sağlayan 2 DeFi Token

< Ekim ayındaki en iyi 10 DeFi tokeninin performansı, CryptoRank Platformundaki takım tarafından inceleme edildi ve daha sonra geçen ay sadece ChainLink LINK ve Ren REN ehemmiyetli hasılatlar elde etti. CryptoRank’a göre LINK ve REN sırasıyla% 13,7 ve% 12,2 gelişti. Bununla beraber, öteki ehemmiyetli DeFi tokenleri, CryptoRank Platformu tarafından alttaki tweet’te vurgulandığı gibi, kripto piyasalarında kaybetme serisine devam etti.

Ekim 2020

CryptoRank’e göre, $ LINK +% 13,7 ve $ REN +% 12,2 hariç, piyasa bedeline göre ilk 10 DeFi tokeninin tümü Ekim ayında olumsuz getiri gösterdi.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

ChainLink (LINK) Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

ChainLink (LINK) Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

ChainLink (LINK) Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

ChainLink (LINK) için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com