Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Ethereum’un Günlük Aktif Adresleri ETH’nin 500 Dolarlık Kırılmasının İpucu

Hızlı bakış:

Ethereum’un günlük aktif adresleri son birkaç gün içinde önemli ölçüde arttı Ethereum ağındaki bu kadar yüksek aktiviteye ETH eşlik ediyor önemli değer kazanıyor ETH o zamandan beri 420 Dolar ve 450 Dolarlık direnç bölgelerini kırdı ve takip eden günlerde 500 Dolar’ı kırabilir ETH2.0 Aşama 0’ın 1 Aralık’ta başlatılması, ek piyasa ivmesi sağlar

Ethereum (ETH) liderliğindeki altcoinlerin çoğu, Bitcoin neredeyse bir hafta boyunca gösteriyi çaldıktan sonra bir kez daha etkileyici kazançlar yaşıyor. Bitcoin’in 13.200 $ seviyelerinden 2020’nin en yüksek seviyesi olan 15.950 – Binance oranına uzanan yolculuğu, diğer önemli dijital varlıklardan spot ışığı ve sermayeyi çalmıştı. Bununla birlikte, BTC şu anda 15.500 $ ‘da konsolide ediyor, bu da Ethereum ve altcoinlerin gelişmesine izin veriyor.

Ethereum’un Günlük Aktif Adresleri Yükseliş İpucu

Santiment’teki ekibe göre, Ethereum ağındaki aktivite 2 Kasım’dan itibaren önemli bir artış yaşadı. Ekip ayrıca, Ethereum ağındaki günlük aktif adresler için ölçümün son zamanlarda en son 16 Ekim’de görülen yükseliş bölgesine taşındığını ekliyor. Santiment’teki ekip analizlerini aşağıdaki tweetler aracılığıyla paylaştı.

2) FOMO kalabalığı #Bitcoin’in hakimiyetini sürdüreceğini varsaydığı için diğer #altcoin. Piyasaların, kalabalığın en az beklenen sonuçlarına göre alçalmaya meyilli olduğunu unutmayın. Sanbase PRO kullanıcıları, bu DAA ve Fiyat Sapması modeline özgürce erişebilir. https://t.co/FzXrhZj7EE

İlgini Çekebilir  Algo Coin Yorum 2024 Algorand (ALGO) Coin Nedir? Güncel Algorand Coin Yorum ve Grafik

— Santiment (@santimentfeed) 6 Kasım 2020

Bitcoin Kârları Ethereum ve Diğer Altcoinlere Akabilir

Ethereum ağındaki artan aktiviteye, genellikle bu yıl üçüncü çeyrekteki DeFi patlaması sırasında ve son birkaç gün içinde tanık olduğu üzere yükselen ETH’nin değeri eşlik ediyor. Bununla birlikte, Bitcoin’in 2020’de neredeyse 16.000 $ ile zirve yaptığı gerçeği göz önüne alındığında Ethereum’un mevcut durumu farklı olabilir.

Bu, tüccarların ve yatırımcıların Bitcoin kârlarını ileride bir ralli beklentisiyle ETH’ye kanalize edebilecekleri anlamına gelir. ETH2.0’ın Aşama 0 lansmanının 1 Aralık’ta. Bu teori, Santiment’teki ekip tarafından yukarıdaki tweetlerde de vurgulandı.

Ethereum 500 Doları Kırabilir mi?

Ethereum’un 2 Kasım’dan bu yana yükseliş göstermesi ETH’nin 370 $ ‘dan kademeli olarak yükselmesine neden oldu. destek alanı birkaç saat önce 468 dolarlık yerel zirveye ulaştı. Bu, Ethereum’un birkaç direnç bölgesini geçtiği ve 500 $ ‘ı kırmadan önce önemli bir engel olarak 488 $ – 490 $ fiyat alanına sahip olduğu anlamına geliyor.

Bu nedenle ve Bitcoin konsolide olmaya devam ederse, Ethereum bu önemli seviyeyi çok iyi bir şekilde kırabilir. ETH2.0’ın lansmanını çevreleyen heyecanın da yardımıyla.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com