Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

AltcoinBitcoin

Ethereum Madencileri ETH’yi Düşürdü

<

Özet:”

Ethereum madencileri ETH’lerini satıyor Ethereum’un Twitter duyarlılığı düşüş bölgesinde ETH / BTC çifti zayıflayan bir Ethereum gösteriyor Etheruem’den düşüşün günlük ETH / USDT ipuçları

Ethereum madencileri Ekim ayında ETH’lerini satıyorlar. Bu, Santiment feed’deki ekibin zincir üzerindeki verilere göre. Veriler ayrıca cüzdanlarda hareketsiz kalan Ethereum’un son üç aydır hareket halinde olduğu bilgisini de veriyor.

Ek olarak, Ethereum’un Twitter duyarlılığı, ETH’nin 400 doların altına düşmesinden sonra düşüş bölgesinde. Ethereum’un Merkezi Olmayan borsalardaki ticaret hacmi de Ethereum blok zincirindeki DeFi faaliyetinin azalmasına işaret ederek azaldı.

Yukarıdaki bilgiler Ethereum için düşüş eğilimini yansıtıyor ve Santiment’teki ekip tarafından aşağıdaki Tweet aracılığıyla paylaşıldı.

⛏️? #Ethereum madencileri damping yapıyor ve geçen hafta artan zincir içi aktivite ve tüccar #FOMO yavaşladı. Kalabalık hissiyatının ETH $ için düşüş eğiliminin ne anlama geldiğini açıkladık ve en önemli göstergelerimizi kontrol ettik. https://t.co/omkTFuQprI pic.twitter.com/8siEpUMbsy

— Santiment (@santimentfeed) 27 Ekim 2020

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Uzun vadeli yatırımcılar Bitcoin'de satış yapmıyor

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com