Pazar, Nisan 21, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Özel ve Halka Açık Şirketlerin Elindeki Bitcoin (BTC) 10,2 Milyar Dolara Ulaştı

 

785,999 Bitcoin, özel ve halka açık şirketler tarafından tutulur Bu, Bitcoin’in 13.000 $ ‘lık mevcut değerini kullanarak kabaca 10.2 Milyar Dolar anlamına gelir Bu miktarın 610.302’si halka açık şirketler tarafından ve 175.697 BTC özel şirketler tarafından tutulmaktadır BitcoinTreasuries.org, her ikisi de önemli şirketlerin sahip olduğu Bitcoin miktarını izlemeye adanmış bir web sitesidir. özel ve kamuya ait

Square ve MicroStrategy, Bitcoin (BTC) satın alma ve tutma kararlarını açıkladığından beri, kripto yatırımcı topluluğu, diğer şirketler tarafından daha ne kadar Bitcoin tutulduğunu merak ediyor. ECC Optimism ekibi (Twitter’da @nvk), kripto topluluğunun merakını gidermek için, bilinen şirketlerin hazinesine ne kadar Bitcoin eklendiğini izleyen BitcoinTreasuries.org’u oluşturdu.

 

785.999 Bitcoin Halka Açık Şirketler Tarafından Sağlanıyor 

 

Daha önceki bir analizde, Bitcoin satın alan ve onu hazinelerinin bir parçası olarak elinde bulunduran şirketlerin sayısı göz önüne alındığında, BTC’ye yönelik kurumsal talebin yüksek seviyede olduğu kısaca belirtilmişti. BitcoinTreasuries.org şimdi, Bitcoin ve karşılık gelen BTC miktarlarını tutan şirketlerin listesini gösteren aşağıdaki tabloda görülebileceği gibi tahminlere bir sayı koyuyor.

Kaynak: BitcoinTreasures.org

Toplam çetele bakıldığında 785,999 Bitcoin’in özel ve halka açık olduğu görülüyor işlem gören şirketler. Bu miktar, BTC’de kabaca 10,2 Milyar Dolar’a karşılık gelir ve Bitcoin’in mevcut dolaşımdaki arzının kabaca% 4’üdür.

İlgini Çekebilir  İngiltere'de kripto para sahiplerinin sayısı arttı

 

Bu miktarın 610.302’si (7,9 Milyar $) halka açık şirketler ve 175.697 BTC (2.3 Milyar $) tarafından tutulmaktadır.

 

Ayrıca belirtilmeye değer, BitcoinTreasuries.org’un altındaki, sağlanan bilgilerin finansal tavsiye olarak değerlendirilmemesi gerektiğini açıklayan sorumluluk reddi beyanıdır.

 

Bilgiler şu şekilde sağlanır: “ve yalnızca bilgilendirme amaçlı olup, ticaret veya tavsiye amaçlı değildir.

 

* Temel fiyat, şu anda satın alma zamanı ile bilanço arasında karışık olan mevcut kaynaklardan kabaca hesaplanmaktadır, iyileştirmeye yardımcı olun!

 

Diğer Şirketlerin Hazinelerinde Daha Fazla Bitcoin Olabilir

 

Feragatnamenin ikinci bölümünü daha da inceleyerek, özel ve halka açık şirketler tarafından tutulan toplam Bitcoin miktarının gerçekte Daha. Bu, Stok-akış modelinin yazarı @ 100trillionUSD’nin, daha fazla yatırımcının mevcut Bitcoin havuzunu ‘yediği’ teorisine uyuyor. Sonuç olarak, zamanla test edilen arz ve talep dinamikleri göz önüne alındığında Bitcoin’in değeri zamanla artmalıdır.

 

Aşağıda, Bitcoin arzının azalmasına ilişkin @ 100trillionUSD girdisi bulunmaktadır.

 

Tam olarak nasıl görüyorum!
Yarılanmanın satışa sunulan bitcoin havuzunu yedikten sonra arz sıkıntısı çekilmesi ve arz / talep baskısının artmasına yol açması .. birdenbire, birkaç ay sonra .

 

Aslında boğa piyasasının “dikey aşamasını” Ocak / Şubat başlayacak şekilde hesaplıyorum

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin (BTC) Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin (BTC) Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bitcoin (BTC) Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com