Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

ChainLink Whales Artık Borsa Dışı Cüzdanlarda 648.6M LINK Tutuyor

< Summary:”

ChainLink’in ilk 10 balinasının elinde tuttuğu LINK miktarı, 2020’nin en yüksek seviyesi olan 648,6 Milyon jetona ulaştı ChainLink balinaları birikip tutuyor LINK’in uzun vadeli değerine duyulan güvenin bir işaretidir ChainLink’in fiyatı şu anda 12 dolarlık fiyat bölgesinde konsolide oluyor ve ikinci bir yükseliş sinyali verebilir

Son üç günde, ChainLink (LINK), 21 Ekim’deki yerel en düşük seviye olan 9,72 $ ‘dan bugün erken saatlerde 12,42 $’ lık yerel zirveye yükseldi. Bu, belirtilen zaman diliminde% 27,7 gibi etkileyici bir artış. LINK’in kazançlarının çoğu dün, Santiment’teki ekibin, değişimin dışındaki ChainLink balinalarının 648,6 Milyon LINK jetonluk yeni bir zirveye ulaştıktan sonra olduğuna işaret etmesiyle yaşandı.

$ LINK’in fiyatı bugün şu ana kadar +% 12,5 ve 1 Temmuz 2019’dan bu yana en yüksek toplam varlıklarına ulaşan ilk 10 borsa dışı balinanın ardından geliyor. 648.6M #Chainlink token Borsa dışı cüzdanlarda tutulması, güvenin giderek arttığını gösteriyor.
Santiment’teki ekip, ChainLink balinaları üzerinde yaptıkları analizleri takip ederek aşağıdaki çizelgeyi gösterdi. LINK’in mübadelesiz en iyi 10 balinası biriktirme modunda.
ChainLink Balinaları Şimdi 64 Tutun Exchange Dışı Cüzdanlarda 8,6 M LINK 13 Grafik Twitter’da @Santimentfeed izniyle

12 $, ChainLink’in yeni Savaş Alanıdır

Fiyat hareketi açısından, LINK O zamandan beri, kısmen bu haftaki PayPal’ın kullanıcılarına kripto hizmetleri sunduğuna dair haberler nedeniyle 12.42 $ ‘a etkileyici hareketin ardından 12 $’ lık fiyat alanını desteğe çevirdi.

Bu değer, 1 Temmuz 2019’dan beri yeni bir yüksek olup, LINK’in uzun vadeli değerine olan güvenin arttığını göstermektedir.

İlgini Çekebilir  Starlink Coin Yorum STARL Analiz ve Fiyat Tahmini 2024 2025 2027 - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Ayrıca, günlük LINK / USDT, etkileyici bir fiyatın ardından 12 dolarlık fiyat alanı civarında olası konsolidasyona işaret ediyor. bu hafta başındaki 9,72 $ ‘dan çift haneli hareket. Bu alan tutmaya devam ederse, LINK, kripto piyasası ortamı önümüzdeki birkaç gün için olduğu gibi kalırsa 13 $ ve hatta 15 $ ‘ı yeniden test etme yolunda olabilir.

Ancak, ChainLink tüccarları ve yatırımcıları hatırlatıldı. Bitcoin’in son birkaç günde etkileyici bir performans sergilediğini ve BTC’nin yaptığı bir düzeltmenin LINK dahil tüm dijital varlıkları olumsuz etkileyeceğini söyledi. Bu nedenle, çeşitli türev platformlarında ChainLink ile alım satım yaparken düşük kaldıraç oranının yanı sıra stop loss kullanımı önerilir.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com