Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Chain Link Artık Twitter Tanıtıcınızı bir Ethereum adresine BAĞLAYABİLİR

ChainLink teknolojisi artık Unstoppable Domains tarafından Twitter tanıtıcılarını herkese açık Ethereum adreslerine bağlamak için kullanılıyor Bu bir form olarak kullanılabilir kimlik doğrulama ve para göndermeden önce ETH adreslerini iki kez kontrol etme karmaşasını azaltır Chain Link ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Chain Link yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Chain Link forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Chain Link grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Chain Link fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Chain Link Yorum 2024

Chain Link Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Chain Link yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

 

ChainLink’in fiyatı, PayPal’ın kullanıcılarına kripto hizmetleri sunduğu haberlerinden de yararlandı

Kripto kullanıcılarına Unstoppable Domains ekibinin ChainLink teknolojisinin entegrasyonu sayesinde artık Twitter tanıtıcılarını halka açık bir Ethereum adresine bağlayabilir. Duyuru Twitter üzerinden yapılmıştır ve aşağıda bulunabilir.

1 / Blockchain alan sağlayıcısı @unstoppableweb, kullanıcıların Twitter’larını bağlamasına izin vermek için #Chainlink’i mainnet üzerinde canlı olarak kullanıyor bir kimlik doğrulama biçimi olarak genel bir #Ethereum adresini kullanın. Aşağıdaki videoda blockchain alan adınızı nasıl talep edeceğinizi öğrenin. pic.twitter.com/tItznY1Ylb

İlgini Çekebilir  Ethereum 2.0 Validator Mevduatının% 10,7'si Kraken'den

— Chainlink – Resmi Kanal (@chainlink) 20 Ekim 2020

Twitter Kullanıcı Adınızı Ethereum’a Nasıl Bağlarsınız Adres

ChainLink ekibinin yukarıdaki tweet’i, Twitter kullanıcı adınızı bir Ethereum adresine bağlamak için aşağıdaki süreci gösteren bir video içeriyor.

Öncelikle, bir blockchain alan adı kaydettirmeniz gerekir. [UnstoppableDomains.com’da]

Ardından, özel anahtarınızla bir mesaj imzalayarak etki alanınızı sahip olduğunuz bir Twitter hesabına yönlendirirsiniz.

Ardından, Twitter’ınızdan bir tweet gönderirsiniz. gerçekten sahip olduklarını kanıtlamak için hesap. Bu tweet daha sonra Chainlink destekli merkezi olmayan bir oracle ağı tarafından getirilir, kriptografik olarak karıştırılır ve belirli bir alan adına bağlamak için Ethereum blok zincirinde saklanır.

Son olarak, bir cüzdana girip şunu yazın: Blockchain alan adını girin ve para göndermeden önce görüntülenen Twitter hesabını görün.

ChainLink’in Fiyatı PayPal Haberlerinden Yararlandı

Fiyat hareketi açısından ChainLink, PayPal haberlerinden olumlu bir şekilde yararlandı kullanıcılarına kripto hizmetleri sağlamak. PayPal haberi çıktığından beri ChainLink, 10.80 $ ve 11.20 $ fiyat alanlarında bulunanlar da dahil olmak üzere çeşitli direnç seviyelerini kırmayı başardı.

Bu yazının yazıldığı sırada LINK, 11.70 $ ‘dan işlem görüyor ve 11,80 dolarlık direnç bölgesi. Mevcut yükseliş ivmesi devam ederse, ChainLink (LINK), önümüzdeki saatler veya günler içinde 12 $ direnç alanına gidebilir.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com