Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

AltcoinBitcoin

Ethereum, ETH 2.0 Steam Toplarken PayPal Sayesinde 420 Dolara Bakıyor

< Summary:”

Ethereum’un değeri, PayPal haberlerinden büyük bir artış elde etti Ethereum, PayPal’ın kripto hizmetinin sağlayacağı en önemli dijital varlıklardan biridir destek ETH o zamandan beri 390 $ ve 400 $ direnç seviyelerini 420 $ ileride kırdı ETH2.0’daki ilerleme, yakında herhangi bir zamanda beklenen bir depozito sözleşmesiyle hız kazanmaya devam etti üçlü >

PayPal’ın ABD’deki kullanıcılarına kripto hizmetleri sunmaya başlaması haberi, kripto piyasalarında hala çok hissediliyor. Bitcoin’e hızlı bir şekilde bakıldığında, duyuru, Crypto Kralı’nın bugün erken saatlerde belirlenen 13.267 $ ‘lık 2020 zirve değerini yazdırmak için birkaç direnç seviyesinin ötesine geçmesiyle sonuçlandı. Ethereum söz konusu olduğunda, PayPal haberi ETH’nin 390 $ ve 400 $ direnç seviyelerini hızlı bir şekilde kırmasıyla benzer bir etki yarattı.

Ethereum 420 Dolara Bakıyor

direnç seviyeleri, Ethereum bir kez daha tanıdık bir bölgede, çünkü ETH Ağustos ayında üçüncü çeyrekteki DeFi patlaması sırasında yaşanan direnç seviyeleriyle karşı karşıya. Bu direnç seviyeleri, aşağıdaki fiyat bölgelerinde bulunabilenleri içerir.

416 – 420 $ 445 – 450 $ 488 – 490 $ (Ağustos zirvesi)

Ethereum, ETH 2.0 Steam'i Toplarken PayPal Sayesinde 420 Dolara Bakıyor 17

Yazma sırasında Ethereum 412 $’ dan işlem görüyor ve yukarıdaki günlük tabloya göre ETH 420 $ ‘ı saat veya gün içinde yeniden test edebilir. takip et. Grafik, aşağıdaki bilgileri de sağlayan günlük ETH / USDT’dir.

Ticaret hacmi yeşil renkte ve günlük MACD yükselişi onaylıyor Fiyat 50, 100 ve 200 günlük hareketli ortalamaların üzerinde, Ethereum için yükseliş geleceği gösteriyor Ancak, MFI ve RSI sırasıyla 70 ve 67 seviyelerinde biraz yüksek, bu da Ethereum’un tanklarında yalnızca söz konusu 420 $ fiyat seviyesine bir kez daha geçmek için yeterli gaza sahip olduğunu ima ediyor

İlgini Çekebilir  Bitcoin Neden Düştü? BTC Yine Mt. Gox Endişesi İle Düştü

ETH2.0 Steam Toplamaya Devam Ediyor

PayPal haberleri, ConsenSys geliştiricisi Ben Edington tarafından yapılan ve para yatırma sözleşmesinin yakın zamanda başlatılması gerektiğini açıkladığı son ETH2.0 geliştirme güncellemesini hemen hemen gölgede bıraktı. Ayrıca ETH2.0’ın işaretçi zincirinin oluşumunun önümüzdeki altı ila sekiz hafta içinde gerçekleşeceğini de açıkladı.

Bundan bahsetmişken – Her an mevduat sözleşmesiyle ilgili haberler bekliyorum. Muhtemelen bunu yayınladıktan 10 dakika sonra. Temel olarak, anladığım kadarıyla, gitmekte iyiyiz: önümüzdeki birkaç gün içinde depozito sözleşmesi; işaret zinciri oluşumu 6-8 hafta sonra. (Bu resmi bir açıklama değil!)

Sonuç

Özetle, PayPal’ın kripto hizmetleri sunduğu haberi, Ethereum’un 390 $ ve 400 $ direnç seviyelerini kırması için yükseliş ivmesi sağladı. hızlı bir şekilde arka arkaya. Sonuç olarak, Ethereum, Ağustos’taki DeFi patlaması sırasında gözlemlenen ve ETH’nin yaklaşık 488 $ ‘dan yerel bir zirveyi basmasıyla sonuçlanan benzer bir durumla karşı karşıya.

Ek olarak, ETH2.0 geliştirme depozitoyla birlikte çekişmeye devam ediyor yakında herhangi bir zamanda beklenen stake etme adresi ve işaret zinciri oluşumu önümüzdeki altı ila sekiz hafta içinde başlatılabilir.

Kısa vadeli fiyat hareketi açısından Ethereum 420 $ ‘a bakıyor ve bu seviyede bir kırılma başlayabilir. ETH2.0 geliştirme Ethereum ana ağına geçmeye başladığında 450 dolara ve hatta 488 dolara açılan kapılar.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com