Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Ethereum’un Twitter Hacmi DeFi Nedeniyle Üçüncü Çeyrekte% 54 Arttı – Rapor

Twitter, Reddit ve Telegram gibi sosyal medya platformları, kripto ayetinde yatırımcı ve tüccar duyarlılığını ölçmek için kullanılabilir EToro’nun en son üç aylık raporuna göre, Ethereum’un Tweet hacmi, DeFi nedeniyle% 54 arttı Benzer şekilde, Tron, DeFi nedeniyle% 228 Twitter büyümesi yaşadı Ancak, Bitcoin hala hakim 3. çeyrekte Twitter’dan bahsediliyor

Yıllar boyunca Twitter, Reddit ve Telegram gibi sosyal medya platformları kripto topluluklarının büyük çoğunluğunun evi oldu. Sonuç olarak, bu platformlarda kripto ile ilgili tartışmalar artık Ethereum gibi belirli bir dijital varlığa veya bir bütün olarak tüm kripto piyasasına ilişkin duyarlılığı ölçmek için kullanılıyor.

Ethereum’un Twitter Hacmi% 54 Arttı Q3, DeFi Nedeniyle

eToro’daki ekip, üçüncü çeyrek kripto piyasası raporunda bu etkileşimlerin derinlemesine bir analizini sundu ve Ethereum ile ilgili olanların, DeFi’yi çevreleyen heyecan nedeniyle% 54 arttığı sonucuna vardı. aynı çeyrekte.

Ethereum’un Twitter etkinliği de benzer şekilde DeFi’nin yükselişinden yararlandı ve üçüncü çeyrekte% 54 sıçradı. Ethereum, ETH’deki ortalama Tweet sayısı 6.541’den 10.078’e çıkarken, Twitter etkinliğinde gerçek anlamda en büyük artışı gördü. Karşılaştırma için, TRON’daki tweet hacimleri önemli ölçüde daha küçük kalıyor ve 115’ten 379’a yükseldi.

DeFi nedeniyle Tron’un Twitter büyümesine gelince, dijital varlık üçüncü çeyrekte aşağıda açıklandığı gibi en büyük artışı yaşadı .

TRON, Twitter büyümesindeki en büyük artışı (+% 228) herhangi bir kripto varlığın içinde yaşadı ve çeyrek boyunca% 56 geri döndü.

İlgini Çekebilir  Grayscale Ethereum Trust (ETHE) Hisse Fiyatı 2024'nin 4. Çeyreğinde% 274 Arttı

23 Ağustos ile 3 Eylül arasında yalnızca 12 gün içinde TRON’un fiyatı, Band Protokolü ile ortaklık, likidite madenciliği projesinin başlatılması ve DeFi ile ilgili bir dizi ek duyurunun ardından 0,023 $ ‘dan 0,043 $’ a neredeyse iki katına çıktı.

TRON, 3 Eylül’ün en yüksek seviyesinden% 40 düştü. çeyreğin sonuna geldi, ancak şüphesiz DeFi rallisinden faydalandı.

Bitcoin hala Twitter’da Kral

Ancak Ethereum ve Tron’un yaşadığı büyüme tahttan indirmeye yetmedi Twitter açısından Bitcoin’den bahsediliyor.

DeFi’nin yükselişine rağmen, Bitcoin kripto kralı olmaya devam ediyor. Tüm kripto varlık tweetlerinin% 44’ü, Bitcoin ve BTC’nin piyasa değeri hakimiyetinin (genel kripto pazar payı)% 58’de güçlü kaldığından bahsetti.

Bitcoin, Ethereum, XRP ve Litecoin’in dışında, eToro’da kripto yok hatta günlük ortalama 1.000 tweet’e yaklaştı.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com