Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

IMF’in Kendi Kripto Parasını Tanıtmaya Yakın Olduğunu Düşündüren Paylaşımı

Birleşmiş Milletler çatısı altında küresel finansal düzeni takip etme; borsa, döviz kurları, ödeme planları gibi konularda denetim ve organizasyon yapma amacıyla kurulan Uluslararası Para Fonu (IMF), resmi YouTube kanalında yaklaşık 2 yıl önce yayınladığı ‘Kripto Para nedir?’ (What are cryptocurrencies?) başlıklı videoyu dün, Twitter hesabında yeniden yayınladı.

Kripto paraların merkezi olmayan yapısını, kullanım kolaylığını ve kullanıcılar arası doğrudan ödeme imkanını açıklayan video, yer yer az da Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve XRP gibi popüler kripto para birimlerine de yer veriyor. IMF, videodaki bilgileri daha da detaylandırmak isteyenlere ayrıca IMF’in resmi web sitesindeki ‘Kripto Para nedir?’ makalesi için bir bağlantı sunuyor.

“IMF şu anda kripto paraları shill’liyor “

bitconi

Kripto para piyasalarına yönelik risk sermayesi şirketi olan Digital Currency Group’ın CEO’su Barry Silbert, şu ana kadar 4,5 paylaşım ve 7 bine yakın beğeni alan video ile ilgili olarak; “IMF şu anda kripto paraları shill’liyor (hakkında konuşarak gündeme getiriyor).” ifadelerini kullandı. Peki IMF, YouTube’da iki yıl önce yayınladığı bir videoyu durup dururken Twitter hesabında neden tekrardan yayınladı?

Geçtiğimiz yıl ortaya çıkan bazı haberler, hem IMF hem de Dünya Bankası’nın özel bir blok zinciri ve kripto para üzerinde çalıştığını ortaya koyuyordu. Hatta çıkan haberlere göre IMF, büyük merkez bankalarıyla da bir araya gelerek kripto paralar hakkında görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu bilgilerden ve IMF’in Twitter’daki son hamlesinden yola çıkarak IMF’in  ‘Kripto Para nedir?’ başlıklı videoyu yeniden yayınlamasının IMF Coin‘in ayak sesleri olabileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

İlgini Çekebilir  Çin ve Elon Musk kripto paralara büyük çöküş yaşattı: Bir haftada kayıp yüzde 50'ye ulaştı

IMF’in Kripto Para nedir? başlıklı videosu

YouTube video

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com