Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin 20.000 Dolarlık Rekor Boğa Koşusuna Benzer Sinyaller Veriyor

Bitcoin piyasa analistine göre, mevcut şartlar 20.000 dolarlık rekor boğa rallisine benziyor.

Bitcoin (BTC) tarihinin en yüksek değeri olan 20.000 dolara doğru gerçekleşen boğa piyasasının bir benzerinin oluştuğuna dair ipuçları bulunuyor.

Güncel veriler, 10.000 dolarlık direnç bölgesinin, bu ilerleyişin “giriş kapısı” olduğunu gösteriyor.

Cointelegraph analisti filbfilb tarafından 13 Ağustos’ta tweet, Bitcoin fiyatında son birkaç haftada gerçekleşen hareketlerin, 2017’de tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığı dönemdekine benzediği ifadesi yer aldı.

BTC fiyatına ait 20 haftalık hareketli ortalama kritik noktaya ulaştı

Filbfilb, BTC / USD spot fiyatı ile 20 haftalık hareketli ortalama arasındaki etkileşimin kilit seviyeye geldiğini söyledi.

Şu anda, ikili arasındaki ilişki, 2016 sonundan itibaren yüzde 3.000’in üzerinde getiri sağlayan en büyük boğa piyasasındaki temelleri andırıyor.

Yorumunda filbfilb, 2020’nin başlangıcından itibaren farklı bir piyasa yapısı olduğunu, özellikle de geçen yıl 13.800 dolara erişen üç aylık boğa piyasasının ardından kendine has bir yapı oluşturduğunu söyledi.

Bitcoin Fiyat Endeksi: 1 Bitcoin Kaç TL? (BTC TL)

BTC/USD weekly chart with 20-week moving average highlighted

20 haftalık hareketli ortalamanın vurgulandığı haftalık BTC / USD paritesi grafiği. Kaynak: filbfilb/ Twitter

Yakın vade üzerinden yorum yapan Cointelegraph analisti Michaël van de Poppe, 11.200 dolardaki desteğin tutulmaması durumunda 10.000 dolara doğru bir düzeltme yaşanabileceğini savundu. Perşembe günü şu yorumu yaptı:

İlgini Çekebilir  Binance Kart ile Dünyanın Her Yerinde Kripto ile Alışveriş ve Ödeme Nasıl Yapılır?

“11.200 dolar önemli bir destek alanı. Bu destek kaybedilirse, çok farklı senaryolar mümkün. Önce 10.500 ila 10.700 dolar aralığını görebiliriz.”

Filbfilb, Telegram ticaret kanalı abonelerine paylaştığı yorumunda, 11.600 dolara ulaşmanın 12.000 doları yeniden kazanmayı tetikleyeceğini, ancak bu seviyeye erişmenin düşük ihtimal olduğunu ileri sürdü.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com