Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin, 3 Haziran’dan Sonra İlk Kez 10 Bin Dolar Sınırını Aştı

Son yıllarda yatırımcıların yakından takip ettikleri kripto para Bitcoin, son birkaç gündür yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Son 7 gün içerisinde yüzde 11 civarında yükselen Bitcoin, haziran ayının başından sonra da ilk kez 10 bin dolar sınırını aştı. Bitcoin an itibarıyla 10.125 dolardan (yaklaşık 69.300 TL) işlem görüyor.

Bitcoin, en son 3 Haziran’da 10 bin dolar seviyelerine gelmişti ve bu yükselişin ardından da istikrarlı bir şekilde düşmüştü. Şimdiyse durum tersine dönmüş durumda. Ayrıca Bitcoin, son 24 saat içerisinde de yatırımcısının yüzünü güldürdü. Çünkü Coindesk’in verilerine göre Bitcoin, son 24 saat içerisinde yüzde 2.55 kadar artmış durumda. Uzmanlar, yükselişin önünün 15 bin dolara kadar açık olduğunu ifade ediyorlar.

Bitcoin

Bir kripto para borsası olan Luno yetkililerinden Vijay Ayyar, şu an için kritik aşamanın 10 bin 500 dolar olduğunu açıkladı. Ayyar, bu kritik eşiğin açılması durumunda Bitcoin’in 15 bin dolar seviyesini zorlayabileceğini ifade ediyor. Ancak bu durumun gerçekleşmesinin oyun kurucuların elinde olduğunu unutmamak gerekiyor. Ayyar da bu durumun altını çiziyor ve büyük yatırımcıların yapacakları hamlelerin, Bitcoin’in geleceğini belirleyeceğini ifade ediyor.

2020 yılında hayatımızı derinden etkileyen koronavirüs salgını, küresel ekonomiyi ciddi anlamda sekteye uğrattı. Dünyanın en büyük ekonomilerini bile sarsan salgın, yatırımcıların büyük bir bölümünü altına yönlendirdi. Dünyanın en güvenli yatırım limanı olarak bilinen altın, tarihi rekorlar kırarken Bitcoin de bu durumdan üzerinde düşeni alıyor gibi görünüyor. Uzmanlara göre Bitcoin’de düşüş, özellikle de şu sıralar beklenen bir şey değil.

İlgini Çekebilir  Ethereum yeni tarihi zirvesini gördü

Bitcoin

Ayyar, salgının Bitcoin’i pek de etkilemediğini ve hatta bu durumun Bitcoin için büyük bir avantaj olduğunu belirtiyor. Yatırımcıların, hisse senetleri ve diğer yatırım araçlarını da değerlendirdiklerini ifade eden Ayyar, hükümetlerin açıkladıkları teşvik ve destek paketlerinin tüm yatırım araçlarına yarayacağını söylüyor.

Ayyar, bugüne dek açıklanan destek paketlerinin hem Bitcoin hem de diğer yatırım araçlarının değerlenmesini sağladığını söylüyor. Bu tür teşvik paketlerinin duyurulması durumunda işlerin daha da iyiye gidebileceğini ifade eden Ayyar, önümüzdeki süreçte Bitcoin, altın ve hisse senetlerinin yükselmeye devam edebileceğini ifade ediyor. Ayyar, Bitcoin’deki yükselişin altcoinleri de doğrudan etkileyeceğini düşünüyor.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com