Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

HTC’nin blockchain telefonu, madencilik ile kendisini ödemesi bir yüzyıldan fazla sürüyor

HTC’nin Exodus blockchain akıllı telefonları yakında kendi madencilik uygulamalarını alacak ve takıldıklarında ve boşta kaldıklarında Monero kripto para birimini kullanmalarına izin verecek. Midas Labs tarafından geliştirilen DeMiner uygulamasının 2020 Q2’de piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Midas Labs’ın Jri Lee’sine göre, HTC’nin Exodus 1S akıllı telefonlarından birinin 0,0038 dolarlık Monero a gün, tam olarak bir para kazanma makinesine dönüştürmez. Aslında, Decrypt sayıları çalıştırdı ve bu oranda yılda bir doların biraz üzerinde para kazanacağınızı buldu (1.387 $). Bu, yaklaşık 170 yılda 219 € (yaklaşık 237 $) Exodus 1S’yi ödeyeceğiniz anlamına gelir – yani elektrik maliyetleri hariç.

Exodus 1S’nizi 170 yıldan fazla ödeyin

Elbette kimse gitmiyor yatırım olarak bir Exodus akıllı telefonu satın almak; şarj olurken küçük bir kripto para birimini de kullanabilen bir telefon olarak kullanmak için satın alıyorlar. Midas Labs’ın bakış açısından önemli olan, bir akıllı telefonun nispeten verimli işlemcisinin madencilik yaparken daha az güç tüketmesi anlamına geliyor. Midas Labs, Block’a ortalama bir dizüstü bilgisayarın günde 0.06 $ Monero çıkarabileceğini, ancak süreçte 0.156 $ güç tüketeceğini (kayıpta çalıştırdığınız anlamına gelir), Exodus 1S’lerin ise% 50 kar marjı olması gerektiğini söyledi. güç maliyetlerini dikkate alırsınız.

Mobil cihazları madencilik makinelerine dönüştürmenin felsefi bir unsuru da var, bu da potansiyel olarak daha büyük ve daha merkezi olmayan bir ağa neden olabilir. Dev madencilik havuzlarının, bir kripto para biriminin blok zincirini çok fazla kontrol etmesini durdurmak ve geçen yıl Ethereum Classic’in maruz kaldığı gibi yüzde 51 saldırı riskini almak istiyorsanız bu önemlidir.

İlgini Çekebilir  Dev siber saldırının arkasındaki çete, tek bir şifre karşılığında 70 milyon dolarlık bitcoin talep etti

“Kripto dünyası, devasa madencilik havuzları tarafından hashratın hakimiyeti altında tehdit altında,” diyor HTC’ten Phil Chen. “Bu sorunu ortadan kaldırmanın en etkili yolu madenciliği kitleler için erişilebilir hale getirmektir ve bu da mobildir.”

Forbes’a göre Monero tartışmalıdır. Para birimi, gizlilik odaklı tasarımının düzenlemelere uymalarını zorlaştırdığını söyledikten sonra geçen yıl BitBay ve OKEx tarafından değiştirildi. Ancak Chen, bankaların para birimini kullanan düzenlemelere hala uyduğunu söyleyerek bu endişeleri Forbes’e attı.

Bu, Exodus akıllı telefonlarının kripto meraklıları için niş araçlar olarak kalması anlamına geliyor. Kripto para birimini kullanabilmek veya bir Bitcoin düğümü çalıştırabilmek düzgün bir meraktır, ancak HTC’nin rahatsız edici akıllı telefon bölümü, kendisini çevirecekse bundan çok daha fazlasına ihtiyaç duyar.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com