Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin Günlük grafikteki Golden Cross ile Güç bulabilir

Bitcoin’in kısa vadeli ve uzun vadeli günlük hareketli ortalamalarının yakındaçakışması bekleniyor ve yaklaşık 10 aydır görülmeyen bir yükseliş paterni olan günlük golden cross potansiyelini oluşturuyor.
14 günlük göreceli güç endeksi, aşırı alım koşullarına yakın olarak kaydediliyor, bu da kısa süreli bir geri çekilme görülebilecek olası bir alıcı tükenme işareti.
Haftalık grafik, 20 Ocak’taki 203 günlük inen bir kanaldan ayrıldıktan sonra güçlü alıcı momentumunu gösteriyor.

Bitcoin, önümüzdeki haftalarda daha yüksek bir hareket görebilir, günlük iki büyük hareketli ortalamanın yönü Golden cross olarak adlandırılan bir çarpışmaya gidiyor.

Çaprazlama, kısa vadeli hareketli ortalama (MA), daha uzun vadeli bir ortalamanın, tipik olarak 50 günlük ve 200 günlük MA’ların üzerine çıktığında, bir varlık fiyatında güçlü bir artış momentumunu gösterir.

Bitstamp verilerine göre, böyle bir örnek en son Nisan 2019’da gerçekleşmiş, BTC’nin fiyatında, yüzde 175 artışla 13.880 dolarlık zirve Nisan ayında gerçekleşmişti.

Bu nedenle, tarih tekrarlanırsa, BTC 2020 için yeni bir zirveye çıkmadan önce kısa süreli bir düşüş içinde olabilir.

Günlük Grafik

İki kilit MA’nın yakınlaşması, BTC’nin bugüne kadar olumlu kazançlar sağlamaya devam etmesi nedeniyle güçlü satın alma baskısının bir göstergesidir.

Bununla birlikte, golden cross sürekli bir pozitif takibe ihtiyaç duyacaktır, aksi takdirde daha derin bir geri çekilme olasılığı artabilir.

Kısa vadeli kayıp potansiyelini destekleyen, belirli bir eğilimin momentumunu değerlendirmek için kullanılan bir gösterge olan 14 günlük göreceli güç endeksi (RSI) şu anda 67.2’lik bir okuma ile aşırı alım koşullarını gösteriyor. 70 ve üstü bir değer aşırı alımları gösterirken, 30 ve altı aşırı satılmış bir varlığa ilişkin ipuçlarıdır.

İlgini Çekebilir  Boğa tuzağı mı, ralli mi? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Ek olarak, dünkü düşüş mumu, 10.000 dolarlık bir test için kapıları açtı. Fiyatlar, 10.000 dolarlık psikolojik direncin altına düşerse, eski saatlik dirençlerin bulunduğu 9.867 dolar görülürse, geçici gerileme uzatılabilir.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com