Salı, Nisan 16, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin Dominance Yükselişi ile 12 Bin Doları Kırdı

Bitcoin (BTC) fiyatı, birkaç gün süren yoğun yukarı yönlü fiyat hareketinin ardından son hamlede 12.000 $ ı aştı.


Coin360’tan gelen veriler BTC / USD’nin 6 Ağustos’ta 12,142 $ ‘ı aştığını ve haftalık kazancını% 25’in üzerine çıkardığını gösterdi.

Parite şu an 11 Temmuz’dan bu yana en yüksek seviyede işlem görüyor ve Çin ile Amerika Birleşik Devletleri arasında başlayan ticaret savaşındaki gerginliğin ortasında yükseliyor.

Hong Kong ve ABD’deki huzursuzlukla Çin’e bu hafta bir para manipülatörü atanmasıyla birlikte, borsalar üzerindeki baskı hafta sonu boyunca Bitcoin’in yükselişiyle çakıştı.

Yükseliş eğilimi birkaç hafta süren aşağı yönlü duyumları altüst etti ve bu durum Washington tarafından gerçekleştirilen kripto para biriminin düzenleyici incelemesini takip etti.

Düzenli analist ve tüccar Josh Rager Salı günü, “Altların çoğunluğu için kötü haberler sona erdi, bazıları ABD dolarına göre artacak, ancak çoğunluğu BTC’den daha iyi performans gösterecek” dedi.

Bitcoin’in piyasa değeri hakimiyeti(Dominance) şu an % 68.4’te ve iki yılın üzerinde bir döneminde, hiçbir zaman 2018’in tüm zamanların en düşük seviyesi olan% 35’ine asla geri dönmeyeceğini ekledi.

Bu arada Bitcoin, 2019 Haziran ayında 13.800 $ ‘a ulaştığını hatırlattı.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  2019 için Yeni Zirve. Bitcoin 5700 Doları Aştı.

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com