Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Peter Schiff, Bitcoin’e orantısız bir zaman harcadığını iddia ettiği CNBC’yi eleştirdi.

Peter Schiff, bu hafta yaptığı açıklamada,
Bitcoin’in (BTC) taze boğa koşusuna Çin’in ayaklanmasının değil, Çin’in ekonomik kargaşasına bahis yapan spekülatörlerin sebep olduğunu belirtti.

Schiff
5 Ağustos tweetinde: spekülasyon yapmak için Bitcoin satın alan spekülatörler Çin ekonomisini etkileyen güncel olayların Bitcoin’e yeni ilgi göstermediğini iddia etti.

“Çin, Bitcoin’i güvenli bir sığınak olarak satın almıyor. Spekülatörler satın alıyor, Çinli’nin güvenli bir sığınak olarak satın alacağına bahse giriyor! ”

BTC / USD son 24 saat içinde yükseldi ve birçok yorumcu Çin yuanında büyük bir katalizör olarak düşüş gözlemledi.

Bununla birlikte, Schiff’e göre, bu olaylar spekülatif yatırımcılara piyasaları sıkmak ve daha fazla oynaklık sağlamak için başka bir çıkış imkanı sağladı.

Sözleriyle CNBC’ye bir suçlama yapan ve Bitcoin’e altın gibi varlıklara nazaran orantısız bir zaman harcadığını iddia etti.

“CNBC, izleyicisini Bitcoin satın almaya yönlendirmek için elinden geleni yapıyor. Altının çok daha büyük bir pazar olmasına rağmen, CNBC Bitcoin’e çok daha fazla hizmet süresi ayırıyor ”dedi.

Peter Schiff Bitcoin’i yine de elinde tutuyor
Bakış açısı meraklı, Schiff sadece geçen hafta bitcoin karşısında altın lehte ve aleyhte olanlar hakkında bir saatlik tartışmada ortaya çıktı. Ağdaki kripto para birimini düzenli olarak tartışan Ran Neuner’in ev sahipliğinde, Morgan Creek Digital kurucu ortağı Anthony Pompliano ile yapılan tartışma yakında bir konuşma noktası haline geldi.

Pompliano ise, Schiff’in Bitcoin’in değerinin eksikliğinden% 100 emin olması gerektiğini ya da yatırım yapmak yerine lambasting yapmaktan pişman olacağını söyledi.

İlgini Çekebilir  Ethereum’da hedef 8 bin dolar

Tartışmanın yayınlanmasından bu yana BTC / USD % 15 civarında bir artış gösterdi ve bu durum, altının uzun yıllar boyunca nispeten zayıf bir performans gösterdiğine işaret eden traderların attığı tweet’lere öngörülebilir tepkiler verdi.

“Evet, çünkü spekülatörler bir varlığın fiyatını bir hafta içinde% 30 artırabilirler, değil mi?” Yatırımcı ve tüccar Josh Rager cevap verdi.

Aslında Schiff, Pompliano’nun istemeden 100 civarında insanın fikrini değiştirmek amacıyla kendisine ücretsiz para göndermesine neden olduğu için istemeden en az 0.21 BTC’ye (2.470 $) sahip olduğunu söyledi.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com