Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin Türk Lirası Bazında Tüm Zararları Kapattı

Türkiye’nin en iyi Bitcoin yorumcusu olarak gösterilen Selcoin daha önce dikkat çektiği TL bazlı Bitcoin yatırımının çok riskli olmadığının tekrar altını çizdi.

Bitcoin son yükselişi ile 13 bin dolar seviyesine dayandı. Türk lirası bazından 75 bin TL ye denk gelen bu seviye tarihte görülen en üst seviye civarında.

Ünlü analist ve Yorumcu Selcoin twitter da bu konuya dikkat çekerek Bitcoin in iddaa edildiğinin aksine çok riskli ve güvenilmez bir yatırım aracı olmadığının tekrar kanıtlandığını belirtti.

TL bazında zararları kapatan Bitcoin gözünü dolar bazında gördüğü en yüksek seviye olan 20 bine dikti. Selcoin bu konuda yaptığı yorumda yeni hedefin 17 bin – 20 bin dolar bandı olduğunu belirterek. Yükselişin devam edeceğini düşündüğünü tekrar dile getirdi.

3600 Dolar seviyesinden başladığı yükselişine devam eden Bitcoin 13 bin dolar seviyesini geçmek için çabalıyor.

Öncelikle 15 bin hedefini gözüne kestiren bitcoin için destek seviyesinin 11700 – 11800 olarak belirten Selcoin bu seviyelere gevşemenin rahatsız edici olmayacağını belirtirken, Altcoin sezonunun kendisi için hala beklemede olduğunu da belirtti.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Btc Bitcoin Ne Olur? 30 bin dolardan alanlar 40 binde Bitcoin satar mı? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com