Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Square Crypto, Eski Google Ürün Direktörü Steve Lee’yi İşe Aldı

ABD merkezli bitcoin (BTC) destekli ödeme servisi Square Crypto, eski Google ürün direktörü Steve Lee’yi 12 Haziran’da yayınlanan bir tweet’te işe aldığını duyurdu.

Square Crypto, bu yılın Mart ayında, kripto mühendisleri ve tasarımcılarını bitcoin ve kripto ekosistemi üzerinde çalışmak üzere işe almayı planladıklarını Twitter’da açıkladı ve maaşları kripto para birimi cinsinden ödeyeceklerini de belirtti.

Lee’nin işe alımını ilan etmeden sadece birkaç saat önce, resmi Twitter hesabı şaka yollu olarak paylaştığı mesaj “Yaz stajyeri Gary Fuches, şirketimize hoş geldiniz” oldu . Sonra bir sonraki tweetin yazarı Fuches oldu ve blockchain teknolojisine olan bağlılığını belirtti:

“Herkese merhaba! Adım Gary, blockchain’i çok büyük bir şekilde seviyorum !!! ”

Cevap verenlerin önemli bir kısmı onu düzeltti ve blok zincir yerine bitcoin olması gerektiğini belirterek tepki gösterdi. Bir saat sonra, yönetim Steve Lee’nin başka bir tweet ile işe alındığını açıkladı:

“Hey Millet. Yine yönetim. Ne yazık ki, Gary ile işler yolunda gitmedi. Ancak merkeziyetsizlik konusundaki taahhüdünü yerine getirebilecek birini bulduğumuzu düşünüyoruz. Steve Lee, @moneyboll , Square Crypto ekibine hoş geldiniz. ”

Hesap gönderdiği sonraki tweet ile, Lee nin Google’da eski bir ürün yöneticisi, bir melek yatırımcı ve bitcoin geliştirme için gönüllü bir proje yöneticisi olduğunu belirtti. LinkedIn profilinde, teknoloji devi IBM’de bir yazılım mühendisi ve Yahoo’da bir ürün yöneticisi olduğunu da ayrıca belirtti. Lee, topluluğun bazı üyelerinin Gary’nin iddia ettiği tweet’e yanıt olarak yaptığı gibi şunları kaydetti:

“Bitcoin, blok zinciri değil. Bu fırsat için çok heyecanlıyım! ”

Mayıs ayı başında bildirdiği gibi, Square, Cash uygulamasıyla bitcoin satışlarından yüksek bir gelir elde ederken, bitcoin satışlarından elde edilen karlar düşük kaldı.

Şubat ayında Twitter’ın kurucu ortağı ve CEO’su Jack Dorsey (aynı zamanda Square’in kurucusu ve CEO’su), Lightning Network’ün Square’in Cash App’inde yayınlanmasının an meselesi olduğunu söyledi.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  BTC Bitcoin Amazon etkisi ile yükseliyor Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com