Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin Yorum Analiz 11 Haziran

Ortak bir tebliğde, G20 maliye bakanları ve merkez bankası yöneticileri “kripto varlıklarının temelini de içeren teknolojik yeniliklerin finansal sisteme ve daha geniş ekonomiye önemli faydalar sağlayabileceğini” söyledi. Bu açıklama, merkez bankalarının Kriptoya ısındığını gösteriyor. Bununla birlikte, düzenleyici makamları “tüketici ve yatırımcıların korunması, kara para aklama ve terörizmin finanse edilmesine ilişkin” kripto varlıklarındaki risklerin izlenmesi gerektiğini belirttiler.

Facebook’un birkaç gün içinde kripto projesinin ayrıntılarını açıklaması muhtemel olduğu için, olumsuz tarafın kısa vadede sınırlı olduğuna inanıyoruz. Ancak, proje hayal kırıklığına uğrarsa, kripto para birimlerinde bir satın alma fırsatı olarak kullanılabilecek iyi bir düzeltme görebiliriz. Eğer detaylar olumlu bir şekilde piyasaları şaşırtırsa, çoğu kripto para biriminde pozisyonları hafifletmek için kullanılabilecek bir artış görebiliriz, çünkü 2017’nin tekrarlanmasını beklemiyoruz. Eğer proje sadece beklentileri karşılıyorsa, o zaman bile bir düzeltme oyunu görebiliriz.

BTC / USD


Boğalar 7 ve 8 Haziran’da Bitcoin’i (BTC) 20 günlük EMA’nın üzerine çıkaramadılar. Halen, fiyat yine baş ve omuzlar (H&S) boyun çizgisinden yükseldi ve 20 günlük EMA’yı ölçeklendirmeye çalışıyor . Bu olumlu bir işaret.

20 günlük EMA düz ve RSI merkezin hemen üstünde. Bu kısa vadede bir konsolidasyona işaret ediyor. Bu aralık 7,413,46 dolar ile 9,000 dolar arasında olabilir. Boğaların fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarması durumunda, 9.000 $ ‘a kadar bir ralli olması muhtemel.

Bununla birlikte, eğer BTC / USD çifti dirençten ve boyun çizgisinin altına gevşeyerek yönünü değiştirirse, hedefi 5.371.12 $ olan bir baş ve omuz modelini tamamlayacaktır. Çiftin böyle düşük bir seviyeye dalacak olması muhtemel değildir. 50 günlük SMA’da ve bunun altında 5.900 dolardan güçlü destek var. Satın almanın bu destek seviyelerinde ortaya çıkmasını bekliyoruz. Şu anda, herhangi bir güvenilir satın alma kurulumu bulamıyoruz.

İlgini Çekebilir  Fed'in faiz oranı kararı Bitcoin fiyatına fayda sağlayabilir

cointelegraph Piyasa: Hitbtc

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com