Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

AltcoinBitcoin

Bitcoin, Ana Altkoinler ve ABD Menkul Kıymetler Borsası Hafif Artış Gösteriyor

31 Mayıs Cuma – ilk 20 kripto para biriminin çoğu, gün itibariyle günlük ılımlı zararlar oluşturdu; zira bitcoin (BTC) hala 8.300 $ seviyesinin üzerinde kaldı.

CoinMarketCap’e göre, Bitcoin bir önceki aya göre% 5 düşerek baskı anında 8.320 dolardan işlem görüyor. Haftalık grafiğe bakıldığında, madeni para % 3.7’nin üzerinde.

Cointelegraph’ın bugün erken saatlerde bildirdiği gibi, cryptocurrency ticari bankası Galaxy Digital’in kurucusu ve CEO’su Michael Novogratz, bitcoin’in 7.000-10.000 $ aralığında konsolide edilmesini beklediğini söyledi.

Ether (ETH), şu anda 27,4 milyar dolar olan pazar bonosunun en büyük altcoin pozisyonunu elinde tutuyor. İkinci en büyük altcoin, XRP, şu zamanlarda 17,8 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

CoinMarketCap verileri, ETH’nin son 24 saat içinde neredeyse hiç hareket görmediğini gösteriyor. ETH 258 $ civarında işlem görüyor. Bu hafta, madeni para da% 2,7’nin üzerinde bir değer artışı kaydetti.

24 Mayıs’ta New York merkezli blockchain firması ConsenSys, Ethereum blockchain geliştiricilerinin pazara girmesini sağlamak için yeni bir Blockchain ve DApp Developer Job Kit’i piyasaya sürdü.

XRP, son 24 saat içinde% 8’in üzerinde bir düşüş gösterdi ve şu anda yaklaşık 0,426 $ seviyesinde işlem görüyor. Haftada, madeni para% 8’in üzerinde.

En büyük 20 kripto para birimi arasında, en belirgin fiyat hareketini bildiren, günlük% 14 düşüş gösteren bitcoin SV oldu (BSV).

Tüm kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri 263,4 milyar dolar, bir hafta önce bildirilen değerden neredeyse% 5 daha yüksek.

Geleneksel pazarlarda, Amerika Birleşik Devletleri borsaları şu ana kadar net artışlar görüyor, S&P 500% 0.21 ve Nasdaq ise basın zamanında% 0.27 artış kaydetti. Öte yandan, CBOE Volatilite Endeksi (VIX), basın tarihinde günde% 11,33 katı bir değer kazandı.

İlgini Çekebilir  Selcoin Bitcoin Yorum Analiz 19 Ağustos

Başlıca petrol vadeli işlem ve endeksleri bugün düşüşte, WTI Crude% 2,28, Brent Crude% 2,34 ve Mars US% 4,66 düştü. OilPrices’e göre OPEC Basket% 2.11 değer kazandı ve Kanada Ham Endeksi 24 saat içinde değerinin% 3,15 oranında azaldığını gördü.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com