Pazar, Nisan 21, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Ünlü Yatırımcı Mark Mobius Çark Etti: “Bitcoin Hayatta Kalacak”

Daha önce kriptoya karşı temkinli bir duruş sergileyen yatırımcı dün Bloomberg’e, kolay değer aktarımı için küresel talebin, kripto para birimlerinin gelişimini ve pazarlarını desteklemeye devam edeceğini düşündüğünü söyledi.

Tecrübeli yatırımcı Mark Mobius, kripto para birimlerinin yeni değer aktarma biçimlerine olan talep nedeniyle esneklik göstereceğine inandığını söyledi. Mobius, sözlerini 15 Mayıs’ta Bloomberg’le yaptığı röportajda yaptı.

Mobius, gelişmekte olan ülkelerde ve gelişmekte olan ekonomilerde deneyimli ve öncü bir yatırımcı olup küresel yatırım firması Franklin Templeton’da yıllarca süren çalışmaları ile uluslararası tanınırlık kazanmıştı. Geçen yıl, Mobius Capital Partners adlı yeni bir varlık yönetimi kurmak için emekli olmuştu.

Bununla birlikte Mobius, net olmayan bir şekilde kripto yatırımını onaylamaktan kaçındı ve merkezi olmayan yapılara özgü olduğunu düşündüğü riskleri vurguladı:

“Yatırım yapıp yapmamamın pek çok sorusu var, çünkü inanılmaz bir volatiliteye sahip ve günün sonunda, neler olup bittiğini takip edecek bir birey, grup veya kuruluş göremezsiniz.”

Bir örnek olarak Mobius, Japonya merkezli bir bitcoin borsasına değindi – muhtemelen bitcoin (BTC) borsasının yüksek profilli çöküşü olan Gox, 2014 yılının başlarında, 850.000 BTC kaybı ile o sırada yaklaşık 460 milyon dolar değer kaybetti.

“Çok dikkatli olunmalı” dedi ve kendisinin bitcoin’e yatırım yapmadığını vurguladı.

Templeton’daki çalışmalarının yanı sıra, Mobius, Dünya Bankası’nın Küresel Kurumsal Yönetim Forumu’nda 1999’da yatırımcı-sorumluluk görev gücünün eş başkanlığını yapmak üzere seçildi.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Bitcoin BTC 60,000 dolar sınırına yükseldi

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com