Salı, Nisan 16, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

ShapeShift’ten Voorhees: Bitcoin Trilyon Dolarlık Bir Varlık Olana Kadar Balonlar Oluşturacak


Kripto borsası ShapeShift in CEO’su , 15 Mayıs’ta Bloomberg TV’ye, piyasada balon oluşumunun sektörün büyümesinin önemli bir parçası olduğunu söyledi.

Bir röportajda konuşan Erik Voorhees, bitcoin (BTC) ve altcoin pazarlarında yıllar boyu görülen dalgalanmanın, yeni ortaya çıkan bir varlık için gerekli bir fenomen olduğunu savundu.

“Kriptoda balonlar olması gerekiyor, çünkü kripto dünyayı ele geçiriyor ve bu, ayda sadece% 5’lik bir ilerleme kaydetmeyecek” dedi.

Firması tamamen kripto para birimi alanında işlem yaptığını belirten Voorhees, daha önce de bitcoin’in bir yıl içinde en yüksek fiyatına erişeceğini söylemişti.

Cointelegraph’ın da bildirdiği gibi, Nisan ayının başlarında başlayan yavaş bir boğa piyasası bu ay hız kazanırken, BTC / USD% 60’ın üzerinde aylık kazanç elde ederek 8.000 $ ‘ı geçti.

Voorhees, yükselişin kitlesel bireysel tüccar faaliyetlerinden kaynaklandığını ileri sürerek, yeni kurulan piyasa iyimserliğinin özel bir nedenini belirlemedi.

“Sıfır dolarlık bir varlıktan, kitlesel spekülasyonlar ve büyük volatilite ve konjonktürel balonlar olmadan trilyonlar değerinde bir değere geçmenin yolu yok” diye devam etti.

ShapeShift, geçtiğimiz yıl boyunca artan düzenleyici incelemelerin ellerinde acı çekti.

2018 kripto para birimi ayı piyasası da performansını artırdı, ShapeShift Ocak ayında personelinin üçte birini azaltarak verimli hale getirdi.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com