Salı, Nisan 16, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

SFOX, Yeni FDIC Koruması Sunmak için New York Bank ile İşbirliği Yapıyor

Kurumsal kripto hizmeti sunan SFOX, New York’ta bir bankayla ortak olarak traderlar için devlet sigortalı banka hesapları sunmak için ortaklık kurdu.

Hareketin bir endüstri olduğunu söyleyen SFOX, M.Y. Safra Bankasının öncelikle kurumsal yatırımcıları ve fonları hedef aldığını açıkladı.

Şirket, 2014 yılından beri borsa alanında faaliyet göstermektedir ve Blockchain.com ve Overstock iştiraki tZero gibi işletmeleri müşterileri arasında sayıyor.

Safra ile, SFOX yatırımcıları şimdi ABD hükümetinin 250.000 $ değerinde olan Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) aracılığıyla sigortaya erişebilecekler.

“SFOX’in M.Y. Safra Bank, müşterilerimize kripto ticaretinde en iyi yeri sağlama misyonumuzda attığımız bir başka adımı temsil ediyor ”dedi. Ekledi:

“Safra’nın Banka’ya kurumlara özel bankacılık çözümleri sağlama rekoru kırdığını ve HNWI’lar, SFOX alım satım işlemlerini tüm kriptolar üzerinde gerçekten risksiz ve güvenilir bir ticaret deneyimi hedefine bir adım daha yaklaştırmak için ideal bir seçim yaptı. ”

Anlaşmanın bir parçası olarak, diğer özelliklerin şirketlerin karşı taraf riskini daha da azalttığını söylediği belirtilen banka hesaplarında fon bulundurma dahil olmak üzere kurumsal yatırımcılar için de geçerli olacağı açıklandı.

Kripto sektörüne kurumsal ilgi bu ay önemli bir genişleme belirtisi gösteriyor.

Bitcoin (BTC) fiyatlarının yıllık bazda yükselmesiyle birlikte, Bitcoin vadeli işlem sağlayıcı CME Group tarafından rekor işlem hacimleri bildirilirken, Grayscale Bitcoin Yatırım Ortaklığı standart piyasa fiyatlarına göre % 25’lik bir primle işlem yapmaya devam ediyor.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Bitcoin Fiyat Tahmini: Boğa Piyasası Güçlenirken BTC 50.000 Doları Görebilir mi?

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com