Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Poloniex ten Stellar sahibi Müşterilerine Ödül

Poloniex’ten yapılan duyuruya göre önümüzdeki haftalarda Poloniex’te Stellar bakiyesi bulunan uygun müşteriler, Stellar enflasyon ödüllerinden faydalanabilecekler. Açıklamada “Bu, müşterilerin kripto varlıklarından daha fazla değer almalarını sağlama konusundaki geniş çabalarımızın bir parçasıdır.” deniliyor.

Açıklama şu şekilde devam ediyor:

Stellar Ağı, ağ oylarının% 0,05’ini alan kripto sahiplerine yıllık % 1 oranında yeni Stellar Lümenleri çıkarmaktadır (1 Stellar Lumen = 1 oy). Soğuk hava depo adreslerimizi kısa sürede kullanarak sıcak cüzdanımıza oy verme işlemine başlayacağız.

Etkinleştirildiğinde, haftalık olarak, bu ödülleri Poloniex ile sahip oldukları Stellar Lümen miktarı ile orantılı olarak uygun müşterilere otomatik olarak aktaracağız.

Daha fazlası için bizi izlemeye devam edin

Yıldız Enflasyonu ödülleri, Cosmos staking’i destekleyen ilk borsalardan biri olan yakın tarihli duyurularımızı takip ediyor. Bu yeni girişimler, Cosmos Atomlar ve Stellar Lümenlerle ticaret yapan uygun müşterilerin, kripto ağlarına daha aktif bir şekilde katılmalarını sağlarken, bunun için de kazanma şansı elde etmekte, bunların tümü, alım satım yeteneğini kaybetmemektedir.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Qash Coin Yorum Qash Coin Analiz ve Qash Coin Fiyat Tahmini 2024 2026 2032 - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com