Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

En İyi 4 Altcoin Performansı: ATOM, DASH, MIOTA, BCH

Piyasalar bu hafta 3 Mayıs’taki keskin dalgalanmanın ardından yükselişe geçmiş olsa da, trader’ların önümüzdeki birkaç gün içinde düzeltmeye dikkat etmesi gerekiyor. Bu geri çekilme, zayıfları silecek ve farklı dijital para birimleri arasında düşüş oranı olarak farklılık gösterecektir. Bazıları son kazanımlarının sadece bir kısmını kaybederken, diğerleri tekrar düşük seviyelerine doğru kaymaya devam edecek.

Daha güçlü olanlar kripto para birimleri cinsinden bir sonraki boğa piyasasına liderlik edeceklerdir. Bu nedenle, yatırımcılar geri çekilme sona erdikten sonra harekete geçebilir. Eğer varsayımımız doğruysa, mevcut düşüş uzun vadede satın almak için harika bir fırsat sunacaktır. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca kazanılan tüm kazanımlardan kripto para birimleri tamamen vazgeçerse görüşümüz geçersiz olabilir.

ATOM / USD

Cosmos blok zincirinin ana kripto varlığı olan Atom (ATOM), çok kısa bir süre içinde piyasa kapitalizasyonu yoluyla ilk 15 kripto para birimi arasında kendisine yer açmasıyla etkileyici bir başlangıç yaptı. Fiyatı, denemeye bile gerek kalmadan, Binance’te listelendi. Bununla birlikte, başlangıç olarak yükselişe geçerken, geçen haftanın en iyi performans gösteren ana kripto para biriminde momentum devam edebilir mi yoksa kar cebe yakışır demenin zamanı mı geldi? Hadi bir bakalım.

ATOM / USD çifti çok kısa bir işlem geçmişine sahip; Bu nedenle, üzerinde günlük bir zaman grafiği kullanıyoruz. Parite, giriş gününde büyük oynaklığa tanık oldu. 22 Nisan’daki 8,90 dolar seviyesinden 24 Nisan’da 2,9277 dolar seviyesine düştü. Bu% 67,10’luk bir düşüşdü. Ancak, o zamandan beri iyileşme içerisinde. Fiyat, son düşüşün% 38.20 Fibonacci geri çekilmesine yakın bir değere ulaştı. Bu direncin üzerinde bir yükseliş, fiyatı% 50 geri çekilme seviyesi olan 5.9139 dolara çıkarabilir.

İlgini Çekebilir  PolyDoge Coin Yorum (POLYDOGE) Fiyat Tahmini – 2024, 2025, 2030 - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

5.9139 ila 6.6186 dolar arasındaki seviye sert bir direnç olarak işlev görecektir. % 61,80 Fibonacci düzelmesinin herhangi bir şekilde kırılması, dijital para birimini 8,90 dolara itebilir. Ancak, fiyat mevcut seviyelerden düşerse, bir sonraki 3,60 $ desteğine düşebilir.

DASH / USD

Piyasa fiyatlarındaki toparlanma Dash (DASH) i 19 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.2385 petahash’a itti ve 19 Kasım 2013’te görülen 3.237 petahash’ın önceki rekorunu iyileştirdi. 2 Mayıs’ta 3.8957 petahashes.

Dash kullanıcıların karşılaştığı sorunları çözmek için, Dash Retail satış noktası uygulaması için bir kullanıcı işlem sayacı ve fiat para birimlerine doğru dönüşüm oranları sağlamak için bir dönüşüm oranları API’si yayımladı.

DASH / USD çifti, bir önceki hafta ara seviyesine göre düzeltme yaşadı. Fiyatın, ayrılmasından bu yana 20 haftalık EMA’nın üzerinde yükselmesini beğeniyoruz. Boğalar şu anda toparlanmaya devam etmeye çalışıyor. 138.709 Dolar ve 50 haftalık SMA arasında genel dirençten kurtulduktan sonra ivme kazanacaktır. Bu bölgenin üzerinde parite 225 $ ‘a yükselebilir.

Öte yandan, dijital para birimi yönünü değiştirir ve 103.261 $ ‘ın altına düşerse, aralığa yeniden girer. Bu onu zayıflatacak ve yılın en düşük seviyesine inmesine neden olabilir.

MIOTA / USD

Otomobil üreticisi Jaguar Land Rover, veri raporlama için MIOTA tokenleri vererek sürücüleri ödüllendirecek. Bu tokenler daha sonra çeşitli ürünler için kullanılabilir. Ayrıca, Teksas, Austin kentindeki Austin Ulaştırma departmanı, birlikte çalışabilir bir ulaştırma ekosistemi için çalışmak üzere Iota Vakfı ile işbirliği yaptı.

MIOTA / USD çifti, geçen yılın Aralık ayının sonundan bu yana 0.244553 ile 0.385033 $ arasında değişmiştir. Ayılar, önceki hafta içinde bu desteğin bozulmasına teşebbüs etti, ancak başarısız oldu. Alıcılar hızla fiyat aralığına geri döndü. Ancak parite 20 haftalık EMA’da dirençle karşı karşıya. Fiyat bu direncin üzerine çıkabilirse, 0.385033 $ aralığında işlem görmeye başlayacaktır.

İlgini Çekebilir  Qash Coin Yorum Qash Coin Analiz ve Qash Coin Fiyat Tahmini 2024 2026 2032 - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Aralığın kırılmasının, fiyatı 0,50 dolar olan psikolojik dirence taşıyabilecek yeni bir yükseliş trendi başlatması muhtemeldir. Öte yandan, 0.244553 $ ‘ın altında bir kırılma onu en aza indirdi. Dijital para birimi aralıkta kaldıkça, sonuçta ortaya çıkan kopma daha güçlü olacaktır.

BCH / USD

Bir sonraki bitcoin cash (BCH) üzerindeki sert çatal 15 Mayıs’a denk geliyor. Ölçekleme ve gizlilik kodu değişikliği olan Schnorr imzaları, şifrelemenin gizliliğini ve ölçeklenebilirliğini geliştirmek için kriptonun ana ağında yayınlanacak.

Nisan ayının başındaki yükselişten bu yana, BCH / USD çifti büyük ölçüde 255 ile 335.62 $ arasında konsolide oluyor. Ayılar tarafından geçen hafta bu aralığın altına düşme girişimi, 20 haftalık EMA’da alıcı buldu. Şu anda, boğalar fiyatı aralığın üstüne çekmeye çalışıyor.

Eğer parite aralık dışı kalıyorsa ve düşük direnç 363,30 $ seviyesinden kırılırsa, 50 haftalık SMA seviyesine yükselebilir ve bunun üstünde 600 $ seviyesine yükselebilir. Dijital para biriminin dikey ralli geçmişi var; Bu nedenle, ters yönde sürpriz olması muhtemeldir.

Dijital para birimi 20 haftalık EMA desteğinin altına düşerse yükseliş görüşümüz geçersiz olacaktır. Böyle bir durumda, 166.25 $ ‘a düşmek olasıdır.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com