Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Avrupalılarda Bitcoin Gerçeğini Görmeye Başladı

Avrupalıların% 63’ü, kriptoların önümüzdeki 10 yılda devam edeceğinden emin. Bu anket 24 Nisan’da Londra merkezli fintech yayını FStech tarafından yapıldı.

2018’de Avrupa Birliği’nde faaliyet gösterme lisansına sahip olan Tokyo merkezli kripto değişim bitFlyer’in, Avrupa’daki 10.000 katılımcıyı bitcoin (BTC) gibi kripto para birimleri hakkında ne düşündüklerini sordu.

Anket yapılan on ülke: İngiltere, Belçika, Danimarka, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Norveç, Polonya ve İspanya.

Genel olarak kripto hakkında soru sorulduğunda, Avrupalıların çoğunluğu, kriptoların önümüzdeki 10 yıl içinde var olacağına inandıklarını ve her ülkede katılımcıların% 50’sinden fazlasının bunu dile getirdiğini belirtti.

Özellikle, Norveçli katılımcıların% 73’ü kriptonun var olacağını düşünerek kripto geleceği hakkında en iyimser olanlar oldukları ortaya çıktı. Öte yandan, Fransız katılımcılar kripto geleceği hakkında en karamsar olanlar ve sadece% 55’i uzun vadede kriptoya inandıklarını iddia ettiler.

Fakat daha az sayıda Avrupalı, en büyük kripto para olan Bitcoin’i güvenilir olarak görüyor. Cevap verenlerin sadece% 40’ı kriptoyu koruyacaklarını iddia ederken, İtalyan ve Polonyalı katılımcıların % 55’i ve% 53’ü için güveninirlik bitcoin lehine.

Ayrıca çok az sayıda Avrupalı, bitcoinin 10 yılda yatırım ve güvenlik aracı olacağına olan inancını ifade etti;

BitFlyer Europe COO Andy Bryant, anket sonuçlarının, kripto para biriminin itibarının yutturmaca ötesine geçtiğini ve daha köklü hale geldiğini gösterdiği bildirildi. Bryant, endüstrinin yıkıcılarının belirli faydaları teşvik etmesi ve kripto vakalarını kullanmaları gerektiği sonucuna vardı, böylece insanlar teknolojinin toplumda nasıl kullanılacağını anlayabiliyorlardı.

İlgini Çekebilir  Bitcoin 60,000 doların üzerini gördü

Son zamanlarda, Reuters, Fransa’nın diğer AB üye devletlerini kendisininkine benzer kripto para birimi düzenlemeleri kabul etmeye ikna etmeye çalışacağını bildirdi.

15 Nisan’da, İngiltere’nin en büyük seyahat yönetim şirketi olan Corporate Traveler, ödemeler için bitcoin kabul etmeye başladığını açıkladı.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com