Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Avrupa Birliğinden Bitcoin Madenciliğine Onay

Blockchain teknoloji devi Bitfury, kurumsal yatırımcılar için özel bir bitcoin madenciliği fonu çıkartmak için bir İsviçre yatırım firmasıyla ortaklık kurdu, yöneticiler bunu 24 Nisan’da Twitter’da duyurdular.

Madencilik hizmetleri ile birlikte çeşitli blok zinciri ile ilgili yazılımlar geliştiren Bitfury, azınlık hissesi bulunan Final Frontier’in komşu Lihtenştayn’dan fon için düzenleyici onay aldığını doğruladı.

Kurumlara odaklanan fon, büyük yatırımcılara bitcoin madenciliği dünyasına erişim sağlayacak. Bitfury, oluşumunu gelişmekte olan sektör için faydalı olarak nitelendiriyor.

Bitfury, projenin donanımını sağlayacak ve ayrıca şirketin güç kaynağı ve uygun madencilik maliyetlerini sunması için çeşitli maden merkezlerinden yararlanacak.

Final Frontier’in kurucu ortağı Imraan Moola, “Bitcoin (BTC) fiyatı her zaman yüksek, ancak kurumsal ilginin her geçen gün artması nedeniyle artık Bitcoin madenciliğine yatırım yapmayı düşünmek için uygun bir zaman olabilir.

Madencilik sektörü altı aydan beri sıkıntı yaşadı, geçen kasım ayının fiyatı büyük piyasa oyuncularının bir dizi uyarı zincirine neden oldu.

Özellikle yetkililerin madencilikten kaçınmayı planladıkları Çin’de, katılımcılar düşük bitcoin fiyatlarının onları operasyonlarını bağımsız olarak terk etmeleri için zorladığını söyledi.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  BİTCOİN MADENCİLİK CİHAZI ÜRETEN BİTMAİN TÜRKİYE'DE MAĞAZA AÇTI

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com