Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin Yorum Analiz 13 Nisan

Merakla beklenen platform Bakkt’ın lansmanı birkaç kez ertelendi, ancak firma ekibini oluşturmaya odaklandı. Kısa süre önce PayPal ve Google’da çalışmış bir yönetici işe başladı. Bu atamalar, firmanın olumlu olan geleneksel ağırlıklardaki yetenekleri çekebildiğini göstermektedir.

Blockstack, SEC sertifikalı 50 milyon dolarlık bir token satışı başlatmayı planlıyor. Onaylandığı takdirde, bu, SEC Yönetmeliği A + çerçevesindeki ilk satış olacak.Ayrıca Harvard Bağış Fonunun satın alma işlemine katılması bekleniyor.

Blockchain ve cryptocurrency alanı çok fazla potansiyele sahip olsa da, bunların kullanımı hala yaygın değil. StackOverflow web sitesi tarafından yapılan 90.000 geliştiriciden oluşan bir anket, kuruluşların yüzde 80’inin hala blok zinciri kullanmadığını gösteriyor. Bununla birlikte, Oracle’daki blockchain ürün geliştirme başkan yardımcısı Frank Xiong, önümüzdeki üç yıl içinde tüm şirketlerin yüzde 50’sinin blockchain kullanmasını bekliyor.

Sektördeki gelişmeler cesaret verici olmakla birlikte, sektör hala kurumsal oyuncuların tam teşekküllü katılımına sahip değil. Goldman Sachs CEO’su David Solomon, bankanın medya tarafından birkaç ay önce bildirildiği gibi kripto alım satım masası açmak istediğini reddetti.

En son yapılan kar realizasyonundan sonra, grafiklerin neyi yansıtdığını görelim.

BTC / USD


Bitcoin’den (BTC) 5.309.31 $ ‘ın üzerindeki kırılmayı takiben 5.600 $’ a ve bunun üzerinde 5.900 $ ‘a yükselmesini bekliyorduk. Ancak dijital para birimi 5.404.82 $ ‘dan döndü. Şu anda desteği 4,914,11 ABD doları seviyesinde tutmaya çalışıyor. Son yükselişin yüzde 38,2 Fibonacci düzelmesi de bu seviyeye yakın bir yerde bulunuyor. Fiyat mevcut seviyelerden yükselirse, hissiyatın rallilerde satıştan düşüşe bağlı olarak değiştiğini gösterir. Baştaki en yakın hedef 5.600 dolar ve bunun üstünde 5.900 dolar.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Yorum Analiz 21 Şubat

Her iki hareketli ortalama da yükseliyor ve RSI aşırı alım bölgesine yakın. Bu, boğaların teyakkuz halinde olduğunu ve eğilimin devam ettiğini gösterir.

BTC / USD çifti mevcut seviyeden aşağı iner ve 20 günlük EMA’nın altına düşerse negatif olur. Bu nedenle, trader’ların kalan uzun pozisyonlardaki stop zararını 4.600 $ ‘da tutmasını öneriyoruz.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com