Pazar, Nisan 21, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

AltcoinBitcoin

İsviçre’nin En Büyük Alışveriş Sitesi Digitec Galaxus Bitcoin Kabul Etmeye Başladı

Önde gelen İsviçre alışveriş sitesi Digitec Galaxus, 19 Mart’ta yayınlanan bir basın açıklamasına göre alışverişlerde Kripto para kabul edeceğini açıkladı.

Site Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin SV (BSV), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Binance Coin (BNB), Litecoin (LTC), Tron (TRX) kabul etmekteye başladı. İnternet mağazasının buğday birasından oyun bilgisayarlarına kadar yaklaşık 2,7 milyon ürüne ev sahipliği yapıyor.

Yeni ödeme yönteminin İsviçre ödeme işlemcisi Datatrans ile pilot projenin bir parçası olarak ve Danimarka kripto ödemeleri Startup’ı Coinify ile işbirliği içinde geliştirildiği bildiriliyor. Sistem, müşteriler için 15 dakikalık bir zaman dilimi açıyor ve bu süre zarfında kripto döviz kurunun yüzde 1,5 oranında bir ücret ödemesi ile sabitlendiği görülüyor.

Kriptoya olan hamlesinin bir parçası olarak, şirket ayrıca e-ticaret platformuna özel bir rehber eşliğinde bir kripto cüzdan kategorisi ekledi ve “Elmaslar veya Altın, Yasadışı Paradan Kurtulmak İçin Daha Uygun” başlıklı bir blog yazısı yayınladı. Sonuncusu, şirketin baş yenilik şefi Oliver Herren, geleneksel veritabanı sistemleri üzerindeki blockchain avantajlarından tam olarak ikna olmadığını itiraf etti. Yine de, şu sonuca varıyor:

“Ama belki de sadece blockchain ekosisteminin nasıl çalıştığını tam olarak anlamak için yeterince zaman harcamamıştım.”

Son olarak, şirket ayrıca kripto entegrasyonunun arkasındaki iç mühendislik ekibine adanmış bir blog yazısı yayınladı. Çoğunlukla röportaj olan yazıdaki şirket, blockchain’in ne olduğunu üst düzeyde açıklıyor.

E-ticaret veri platformu e-ticaret DB’ye göre, Digitec Galaxus’un net satışları 2018’de 261 milyon $ ‘ı buldu. İlk kez 2010 yılında açılan mağaza dünyanın 341’inci en büyük çevrimiçi perakendecisi.

Uluslararası diğer büyük perakendeciler, platformlarına kripto ödemeleri seçeneklerini ekleme fikrini araştırıyor; Overstock.com’un, 2014’ün başlarında Bitcoin ödemelerini kabul etmesini örnek gösterebiliriz.

Cointelegraph’ın geçtiğimiz yıl nisan ayında bildirdiği gibi, Kanadalı çevrimiçi ticaret ve takas platformu Bunz Trading Zone kendi kripto para birimini başlattı.

Ayrıca, geçen yılın şubat ayında, Japonya’nın en büyük e-ticaret şirketi Rakuten, 12.5 milyar doların üzerinde bir piyasa kapitalizasyonu ile Rakuten Coin adında bir kripto para birimi açma planlarını açıklamıştı.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  MyEtherWallet Merkeziyetsiz Finans Alanına Giriş Yapıyor

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com