Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin Yorum Analiz 16 Mart

Yakın tarihli bir röportajda, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC) Başkanı Jay Clayton, kripto alanındaki manipülasyon ve velayet hizmetleri konusunda endişeli olduğunu söyledi. Bu konular ele alındığında ve herhangi bir Bitcoin ETF’nin kurallarını sağlaması durumunda, yeşil ışığa ulaşma şansı olabilir.

Kripto borsaları bir Bitcoin ETF’nin olasılığı hakkında spekülasyon yaparken, Chicago Board Options Exchange (CBOE), Mart ayında yeni bir Bitcoin vadeli işlem sözleşmesi teklif etmeyeceğini açıkladı. Bu durumun, yatırımcılara Bitcoin vadeli işlemlerinde ticaret yapma fırsatı sunmaya devam edecek olan rakip CME’sine fayda sağlaması muhtemel.

Fundstrat Küresel Danışmanlar kurucusu Tom Lee, Bitcoin’in temellerinin geliştiğine inanıyor. Bu yılın Ağustos ayına kadar bir geri dönüş bekliyor. Yükselirken, 6 bin dolar seviyesinde bir direniş bekliyor.

Bakalım analizimiz neyi yansıtıyor.

BTC / USD


Bitcoin (BTC) 20 günlük EMA’dan ayrılmaya ve 4.000 $ ‘lık psikolojik direncin üzerine çıkmaya çalışıyor. Her iki hareketli ortalama yavaş yavaş yükseliyor ve 20 günlük EMA son birkaç günde gerçekleşti, bu da alımların düşük seviyelerde olduğunu gösteriyor. Dijital para biriminin 4.000 ABD Dolarının üzerindeki ivme kazanmasını ve hızla 4.255 ABD Dolarına yükselmesini bekliyoruz. Boğalar bu seviyeyi sabitlerse, 5,273,91 ABD doları hedefine sahip çift dip modeli tamamlanacak.

Aksine, eğer BTC / USD çifti yine 4.000 $ ‘dan aşağı düşerse ve yükseliş çizgisinin ve 50 günlük SMA’nın altına düşerse, daha yüksek seviyelerde kar realizasyonu olabilir.

İlgini Çekebilir  Bitcoin'de 100 bin dolar beklentisi erken gerçekleşebilir

Dezavantajı izlemek için kritik bölge 3,355 $ – 3,236,09 $ ‘dır. Bu bölgenin bozulması çok olumsuz olacaktır. Dijital para birimi 52 haftanın en düşük seviyesine düştüğünde düşüş eğilimi devam edecek. Bu nedenle trader’lar, mevcut uzun pozisyonlardaki stop zararını 3.236.09 $ ‘ın altında tutabilirler.

Piyasa verileri HitBTC tarafından sağlanmaktadır.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com